Nakon što je ‘nagazio’ kolegu, Jacques oprao i HRT: Evo što im je poručio

Jacques Houdek (Foto: Matija Djanjesic / CROPIX)

Ne stišavaju se reakcije na sinoćnju finalnu večer Dore na kojoj je između 16 natjecatelja pobjedu odnio Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, i njegova pjesma ‘Rim Tim Tagi Dim’. I dok većina zadovoljno iščekuje svibanj i Eurosong u Švedskoj, neki pak negoduju jer nisu zadovoljni hrvatskim predstavnikom, postoje i oni koji su Lasagninu pobjedu odlučili iskoristiti kako bi ukazali na svojevrsne propuste od strane HRT-a.

Baby Lasagna (Foto: Livio Andrijic / CROPIX)

Naime, nije tajna da se stručnom žiriju koji je bio zadužen za odabir pjesama koje će se ove godine predstavljati na Dori, ‘Rim Tim Tagi Dim’ nije toliko svidjela i da je bilo isključivo po planu žirija, pobjedničku pjesmu vjerojatno nikad ne bismo ni čuli. No, spletom okolnosti, nakon iznenadnog odustajanja Jelene Žnidarić, poznatije kao Zsa Zse, u borbu za titulu pobjednika upada i prva rezerva – Baby Lasagna, a sve ostalo ulazi u povijest.

A jedan od onih koji je odlučio javno prokomentirati ovakav propust HRT-a je i glazbenik Jacques Houdek. On je nakon proglašenja pobjednika izrazio čestitke Baby Lasagni, ali i bez ustručavanja ‘bocnuo’ Hrvatsku radioteleviziju.

Jacques jako ‘nagazio’ glazbenog kolegu na Dori: ‘Nije u stanju otpjevati pjesmicu od par tonova’


‘Baby Lasagna je bio tek 1. rezerva’

‘Bravooooooooooo Baby Lasagna! Čestitke i dovedi nam Eurosong u Hrvatsku’, napisao je Jacques na Facebooku, a potom poručio:

‘P.S. Moli se HRT da konačno uvede promjene glede “stručnog” žirija za izbor pjesama za Doru. Naime, podsjetimo se, Baby Lasagna je bio tek 1. rezerva. Toliko‘.

Inače, prije ove objave, a nakon što su prikazani svi finalni nastupi, pjevač se osvrnuo na iste te na opće iznenađenje svojih pratitelja, ‘oprao’ kolegu Ivana Dečaka iz grupe Vatra koji su se natjecali s pjesmom ‘Slatke suze, gorka ljubav’.

‘Jako ograničen raspon glasa’

‘Najbolji vokal Dore je definitivno Damir Kedžo, iskrene čestitke. Jako zahtjevna pjesma, ali Damir je sve to odradio zaista na svjetskom nivou. Bravo, a najslabiji Ivan Dečak. Sad će netko reći, ali on je bio mentor u The Voiceu. Da, je, a ja se godinama pitam kako. Nezanimljiv vokal, jako ograničen raspon glasa, nije u stanju otpjevati ni pjesmicu od par tonova bez teškog naprezanja‘, napisao je, između ostalog, Jacques.


Komentari