Nakon što je iznenadila drastičnom promjenom, Blanka viđena u rijetkom izlasku usred afere ‘noge’

Blanka Vlašić na MVPiz (Foto: Jurica Galoić/MVPiz)

Blanka Vlašić iznenadila je pratitelje kada je na društvenim mrežama otkrila da je svoju prepoznatljivu smeđu kosu obojila u crveno, a sada je svoj novi imidž prvi put predstavila i na javnom događanju.

Naime, Blanka je u City Centeru one Split prisustvovala promociji nove digitalne platforme MVPiz i sporta među djecom i mladima.

Na promociji je upriličena demonstracija različitih sportskih disciplina, razgovori s trenerima i sportašima, a svi su imali i mogućnost fotografiranja s poznatim sportašima te dobivanja autograma.

“Željeli smo olakšati sportski put našim mladim generacijama i njihovim roditeljima. Sve manje djece se aktivno bavi sportom organizirano u klubovima, a još ih je manje koja ostaju dulji period u sportu. Nama je cilj da svako dijete otkrije sport za koji je talentirano. Ne moraju svi biti svjetski prvaci i olimpijski pobjednici, ali svako dijete zaslužuje rasti u pozitivnom sportskom okruženju gdje će naučiti puno, ne samo o sportu nego i o životu“, pojasnila je Blanka, koja je suosnivačica platforme.

Blanka Vlašić na MVPiz (Foto: Jurica Galoić/MVPiz)

Ruben je u Parizu

U međuvremenu, Blankin suprug, belgijski sportski novinar Ruben Van Gucht, nalazi se u Parizu gdje se trenutno održavaju Paraolimpijske igre.

Podsjetimo, za vrijeme Europskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj Ruben je izazvao pažnju kada se u emisiju uživo javio iz hotelske sobe, a gledatelji su tada primijetili ženske noge na krevetu iza njega.


Van Gucht je u jednom trenutku shvatio što se vidi u kadru iza njega pa je sve pokušao prekriti šalicom kave, no već je bilo kasno. Medijima se ubrzo proširila vijest o navodnoj aferi. Iako su mnogi s nestrpljenjem očekivali da se Blanka ili Ruben očituju o glasinama, to se nije dogodilo, no par je kasnije objavama na društvenim mrežama otkrio da je s njima sve u redu.

Ruben je veći dio ljeta proveo s Blankom i njihovim sinom Mondom u Splitu, a iz Hrvatske je većinom odlazio samo poslovno.

Blanka Vlašić napravila drastičan potez: Ovome se nitko nije nadao


Komentari