Nakon samo par mjeseci veze, udala se kćer naše poznate glumice: ‘Hvala ti što imam sreće’

Vitomira Lončar i Buga Marija Šimić (Foto: Screenshot)

Ove subote na zagrebačkom Gornjem gradu, umjetnička ravnateljica kazališta Mala scena, glumica i operna pjevačica Buga Marija Šimić udala se za violončelista Mateja Miloševa. Iako se par poznaje od djetinjstva, zaljubili su se tek prije sedam mjeseci.

“Ako imaš sreće, pojavi ti se u životu netko zbog koga vrijeme teče drugačije, zbog koga istovremeno stoji i leti kao da 50 godina prođe u danu, a sekunda traje godinama i ne želiš da bude brža. Jer ako imaš sreće, pojavi ti se u životu netko kome se uvijek jedva čekaš
vratiti. Hvala ti, što imam sreće”, napisala je Buga na društvenim mrežama.

Buga je inače kćer poznate hrvatske glumice Vitomire Lončar i redatelja Ivice Šimića, koji inače žive u Kini, ali su zbog ovog specijalnog događaja nedavno doputovali.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Buga Marija Simic (@bugamarijasimic)


‘Dom na drugom mjestu’

“Vrijeme je za reći zbogom jednom divnom razdoblju u životu i okrenuti novu stranicu. Sretno dalje Grudice naša, Buks, Buksić, Bukson, BMŠ, Buga Marija Šimić. U Božje ruke. Od danas je dom na drugome mjestu”, poručila je glumica kćeri.

Nakon slavlja sa obitelji mladenci odlaze na medeni mjesec na Maldive, a onda ih čekaju novi radni zadaci. Na jesen u zagrebačkom HNK-u imaju premijeru opere za djecu za koju Matej piše glazbu, a Buga ju režira.

Podsjetimo, Vitomira i njezin suprug nedavno su pohvalili kako uživaju u sreći na drugom kraju svijeta. Naime, Vitomira je proslavila 65. rođendan, ali i 30. godišnjicu braka. Tim povodom na društvenim mrežama je objavila fotografiju na kojoj ona i Ivica zajedni poziraju na lokaciji koja oduzima dah.

Isplivale pikanterije sa snimanja ‘Ljubav je na selu’: ‘Krenulo vrlo žustro, svađa je izbila’


Komentari