Nakon glasina o tome da se ne osjeća dobro, Kolinda se javila fotkom: ‘Pozdrav svima’

Kolinda Grabar Kitarović (Foto: Ante Cizmic / CROPIX)

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović oglasila se na društvenim mrežama. Naime, nakon nedavne izjave o tome da će zbog zdravstvenih problema, točnije ozljede koljena, propustiti utakmicu Hrvatske i Španjolske, sada je poručila da je bolje.

“Pozdrav svima iz Budimpešte s Olympic Qualifier Series i proslave Olimpijskog dana. Natrag na poslu…”, napisala je u opisu fotografije na Instagramu. Njezina objava izazvala je mnoštvo reakcija, a brojni pratitelji u komentarima su pisali da bivša predsjednica odlično izgleda.

Podsjetimo, Kolinda se o svom zdravstvenom stanju nedavno također oglasila na Instagramu. “Hvala svima vama koji mi se ovih dana javljate zabrinuti za moje zdravlje potaknuti našim dragim medijima. Živa sam, dobro sam. Stručni stožer me je malo stavio na klupu, ali brzo ću opet ja u igru”, poručila je Kolinda nedavno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)


‘Napravit ćemo feštu’

Inače, uoči utakmice Hrvatske i Španjolske, Kolinda je prošetala centrom Zagreba u zanimljivom navijačkom odijelu, na kojem se posebno isticao veliki cvijet s bijelo-crvenim kvadratićima.

“Ne mogu si dopustiti strastveno navijanje, vjerojatno ću utakmicu gledati prikovana za kauč. Imam ozljedu koljena, zbog toga nisam išla na utakmicu. Za ostale dvoboje ćemo još vidjeti. Ali, svi smo na okupu pa ćemo doma napraviti feštu”, izjavila je tada bivša predsjednica za N1.

Podsjetimo, Kolinda Grabar-Kitarović nedavno se viđena u društvu supruga Jakova Kitarovića povodom izbora za Europski parlament kada su zajedno išli na glasovanje.

Navijačka euforija uhvatila i bivšu predsjednicu: Pogledajte u čemu je prošetala središtem Zagreba


Komentari