Nakon glasina da ljubi Gelu: Jelena Perčin se sinoć zabavljala u poznatom društvu

Jelena Perčin sinoć je bila na premijeri filma 'Sveta obitelj' (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Sinoć je u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema održana premijera filma ‘Sveta obitelj’ Vlatke Vorkapić, redateljice i koscenaristice te autorice hita ‘Sonja i bik’.

Njezina nova drama prati priču obitelji koja svoje tajne vješto čuva služeći se religioznošću, tradicijom i imetkom. Radnja joj je smještena u fiktivnom slavonskom selu 60-ih godina 20. stoljeća, gdje urbani utjecaji slabo prodiru, a pridržavanje starih običaja imperativ je u ruralnoj zajednici.

Redateljica Vlatka Vorkapić i glumica Sandra Lončarić.
(Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Premijeri dugo iščekivanog filma nazočili su i brojni poznati, a posebnu pažnju među okupljenima privukla je glumica Jelena Perčin.

Naime, već se neko vrijeme šuška kako lijepa 42-godišnjakinja, nakon razvoda od kolege glumca, 33-godišnjeg Momčila Otaševića, ponovno ljubi te kako je novi Jelenin izabranik 48-godišnji skladatelj i glazbenik Ante Gelo.

Nakon glasina da ljubi Jelenu Perčin, Gelo pozirao s poznatom plavušom


Nije skidala osmijeh s lica

Dvojac je nedavno zajedno viđen u jednom splitskom klubu, a unatoč sve glasnijim pričama kako ih ipak veže nešto više od prijateljstva, ni glumica ni glazbenik se još nisu oglasili po pitanju svog odnosa.

Jelena Perčin i Sandra Lončarić (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

No, bila zaljubljena ili ne, Jeleni razloga za sreću ne nedostaje pa je tako sinoć veselo pozirala okupljenim fotografima, a društvo na crvenom tepihu pravila joj je kolegica glumica i dugogodišnja prijateljica Sandra Lončarić koja ujedno ima i ulogu u spomenutom filmu.

Jelena Perčin i Sandra Lončarić
(Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Momčilo prekinuo šutnju o razvodu s Jelenom Perčin: ‘Prvo sam pomislio da je smak svijeta’

Podsjećamo, početkom godine javnost je šokirala vijest kako se nakon pet godina braka razvode Jelena Perčin i Momčilo Otašević. Unatoč razlici u godinama, par je slovio za jedan od najskladnijih na domaćoj sceni, a u pet godina braka dobili su i dvoje djece – kćer Mašu i sina Jakšu.


Komentari