Nakon burnog razvoda od Vatroslava, Valentina ponovno stiže na male ekrane: ‘Nemam konkurenciju’

Valentina Kordić (Foto: Instagram)

Večeras na RTL-u kreće nova sezona showa ‘Ljubav je na selu’. A među brojnim kandidatkinjama i kandidatima koji će pokušati pronaći ljubav naći će se i neka već otprije poznata lica.

Jedno od njih je i 31-godišnja Valentina Kordić, čije je sudjelovanje itekako obilježilo 9. sezonu RTL-ova showa.

Naime, Valentina je tada pisala farmeru Vatroslavu Tijanu, dvojac je ubrzo kliknuo i zaljubio se, a svoju su vezu nakon showa okončali i romantičnim vjenčanjem na plaži u Ražancu 2019. godine. Par je dobio i dvoje djece, no, ono što se činilo kao idilična ljubavna priča, ubrzo je postalo jedan od najpoznatijih reality razvoda u Hrvata.

Vatroslav i Valentina (Foto: Instagram)

Javna prepucavanja

Već nakon dvije godine braka krenule su trzavice, Vatroslav je Valentinu predstavljao kao svoju bivšu suprugu, a nije nedostajalo ni javnih prepucavanja putem društvenih mreža.

Dvojac je promijenio i nekoliko adresa, a u konačnici su završili u Istri. Valentina je pak putem Instagrama nerijetko optuživala Vatroslavovu obitelj kako im se miješaju u brak, a 2023. su konačno i predali papire za razvod braka.

Isti se okončano u ožujku ove godine, pet godina nakon što su izrekli sudbonosno ‘da’, a Valentina tada nije skrivala zadovoljstvo činjenicom da je konačno slobodna žena.


Vesna iz ‘Ljubav je na selu’ otkrila posljedice moždanog udara: ‘Mislila sam da ću izdahnuti’

“Nemam konkurenciju”

“Rastali smo se, danas smo bili na sudu i odmah smo se rastali. Osjećaj je dobar, bio bi bolji da se sve to prije riješilo. Napokon je gotovo. Mi smo realno rastavljani već 3 godine, on više od dvije godine govori da sam mu bivša žena”, kazala je tada za domaće medije.

No, čini se kako joj neuspjeli prvi brak nije poljuljao vjeru u ljubav pa je istu tako sada ponovno odlučila potražiti u ‘Ljubav je na selu’ gdje, kako tvrdi, nema konkurencije.

“Pa iskreno, mislim da nemam neku konkurenciju pa to ni ne gledam na taj način, mislim da ako netko želi mene, da je onda to to”, kazala je Kordić za RTL.hr.


Komentari