Nakon bolnog poraza Joško Gvardiol utjehu pronašao u glazbi: ‘Najjači si, zasluženo’

Joško Gvardiol zabavlja se na Viru (Foto: Screenshot)

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol nakon preranog ispadanja s Europskog prvenstva u Njemačkoj odlučio se malo opustiti na hrvatskoj obali.

Tako je u jednom klubu na Viru snimljen kako u zagrljaju s bosanskohercegovačkim folk pjevačem Osmanom Hadžićem pjeva njegov narodnjački hit ‘Ti mene ne voliš’.

“Najjači si bio od cijele ekipe, zaslužen odmor uživaj”, jedan je od komentara brojnih pratitelja na Instagram profilu Joška Gvardiola.

@j.gvardioll kad Gvardiol zapjeva 🤍 #postomfyp #fypシ゚viral #tiktokpostonfyp #hns #4u #foryouu #viralvideo #xyzbca #foryoupage #fyp #goviral #xyzbca #foryoupage #fyp #goviral #gvardiol🤍 #joskogvardiol🤍 #⚽️🇭🇷 #football #hrvatska🇭🇷 #kroatien🇭🇷 #🇭🇷 #balkan #balkantiktok @TikTok ♬ original sound – 𝙟𝙤𝙨𝙠𝙤 𝙜𝙫𝙖𝙧𝙙𝙞𝙤𝙡🤍

 

Ovo nije prvi put da je Gvardiol iskoristio priliku da zapjeva u klubovima. 2022. se popeo na pozornicu zagrebačkog kluba Mint i zapjevao s pjevačem Milanom Ankićem. Tad je izveo stari hit Petra Graše Ko nam brani.


Podsjećamo, hrvatska reprezentacija ispala je s Europskog prvenstva nekoliko dana nakon remija s Italijom. Hrvatskoj su se za prolazak u osminu finala s trećeg mjesta u grupi morala poklopiti četiri rezultata, a među njima je bila i pobjeda Engleske nad Slovenijom od minimalno tri razlike te pobjeda Danske nad Srbijom. Obje te utakmice završile su 0:0 i Hrvatska je nažalost ispala s Europskog nogometnog prvenstva 2024.

Jacques Houdek pokazao kako se hladi od nesnosnih vrućina: ‘Šlaufek sim, šlaufek tam’


Komentari