NAJPOZNATIJI BRK CETINSKOG KRAJA U BB KUĆI: Došao u pratnji ovaca, pogledajte reakciju stanara (FOTO)

bigbrother.rtl.hr

Kako su gledatelji već ranije tražili da Žigo uđe u kuću, Big Brother im je ispunio želju pa je simpatičnog Žigu poslao da malo razveseli stanare koji imaju puno muka u “fear factor” tjednu.

Big Brother je ipak odlučio malo uveseliti stanare koji su devastirani tjednim zadatkom. Naime, u kuću je jučer poslijepodne ušao ni manje ni više, nego najpoznatiji brk Lučana i Cetinskog kraja, Goran Žigo. No, u kuću nije ušao sam već je sa sobom poveo i svoje stado ovaca.

Kako su gledatelji već ranije tražili da Žigo uđe u kuću, Big Brother im je ispunio želju pa je simpatičnog Žigu poslao da malo razveseli stanare koji imaju puno muka u “fear factor” tjednu. Žigo je pristao ući u kuću samo ako s njim uđe i njegovih šest janjaca, to je, navodno, bio jedini način da napusti svoje cijelo stado u Lučanima.

bigbrother.rtl.hr
bigbrother.rtl.hr

Žigo je simpatije gledatelja osvojio u dokumentarnoj sapunici ‘Ljubav je na selu’, a poziv Big Brothera prihvatio je kada je čuo da su ga gledatelji tražili da dođe. “Došao sam ih malo razveseliti i napraviti feštu da im bude lakše toliko izdržati bez slobode”, otkrio je Žigo koji će u Big Brother kući ostati dva dana.

Stanari su isprva bili malo šokirani kada im je na dvorište utrčalo stado janjaca, ali osmjeh im je ubrzo ozario lica kada su ugledali simapatičnog Žigu.

bigbrother.rtl.hr
bigbrother.rtl.hr

Hoće li stanarima biti lakše prebroditi tjedan ‘pakla’ uz simpatičnog farmera i njegovo stado vidjet ćemo u sljedećih par dana.


>>> OBILJEŽILA JE ‘LJUBAV JE NA SELU’: Urnebesna Nevenka postala pravi hit na društvenim mrežama (FOTO)

>>> ŽIGINA NEVENKA IMA SVE VIŠE FANOVA: Pročitajte urnebesan savjet za zavođenje muškarca


Komentari