Na vjenčanje sina Roda Stewarta stigao i Petar Grašo: Svojim hitom rasplakao mladenku

Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta (Foto: Bozo Radic / CROPIX)

Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta u Dubrovniku mnogi su prozvali događajem godine, a zabava je nakon izricanja sudbonosnog ‘da’, potrajala do ranih jutarnjih sati. Dobro raspoloženje na vjenčanju nije omela ni kiša.

Amerikanka konavosko-hercegovačkih korijena i sin slavnog glazbenika Roda Stewarta izmijenili su bračne zavjete u petak popodne u Crkvi svetog Ignacija na Jezuitima. Nakon toga, zabava se nastavila na tvrđavi Lovrijenac, gdje je za dobar provod bila zadužena dubrovačka klapa Kaše i saksofonist Željko Barač.

Poseban gost iznenađenja bio je Petar Grašo koji je na početku izveo emotivnu pjesmu ‘Ako te pitaju’. Dolazak Petra Graše iznenadio je mladenku koja se nakon toga rasplakala te je zagrlila pjevača, navodi Dubrovački dnevnik. Također, na vjenčanju je dobro raspoložen bio i Rod Stewart koji je, prema navodima medija, u jednom trenutku uzeo metlu i počeo čistiti i plesati, što je nasmijalo okupljene.

Vjenčanje Nicole Artukovich i Liama Stewarta (Foto: Bozo Radic / CROPIX)

Promocija za Dubrovnik

Također, mladenka je u sklopu vjenčanja naglasila motive dubrovačkog kraja, kako bi uzvanicima što bolje predstavila mjesto odakle vuče korijene. O vjenčanju sina i nevjeste Roda Stewarta pisali su i brojni svjetski mediji te tako napravili odličnu promociju za Dubrovnik.

Većina svjetskih medija podsjetila je na činjenicu da je u Dubrovniku snimana iznimno popularna serija ‘Igra prijestolja’. Nadalje, neki su istaknuli i ekskluzivan resort u kojem su se uzvanici nalazili, kao i to da je cijelo vjenčanje bilo jako luksuzno.

Spektakl u prepunoj Areni Zagreb, Cetinski održao koncert života: ‘Najbolji rođendanski poklon’



Komentari