Na špici prošetala brojna poznata lica: Davor Bernardić izljubio jednu posebnu damu

Davor Bernardić i Mirela Holy (Foto: Josip Moler / CROPIX)

U subotu su nas dočekale iznimno visoke temperature, ali ni to nije spriječilo brojna poznata lica, među kojima su se našli i mnogi političari, da prošeću centrom Zagreba.

Tako su se u podnevnoj šetnji na špici susreli Davor Bernardić i Mirela Holy, a njihov je susret nalikovao onom dvoje starih bliskih poznanika.

Naime, kad su primjetili jedno drugoga, pozdravili su se, zagrlili te poljubili u obraz. Potom su se zadržali u kratkotrajnom razgovoru.

Davor Bernardic i Mirela Holy (Foto: Josip Moler / CROPIX)

Uvijek vjerna svom stilu

Mirela je pruvukla poglede brojnih Zagrepčana svojim prepoznatljivim, pomalo ekscentričnim stylingom. Svoj potpuno crni outfit je upotpunila crnim naočalama i crnom maramom.

Davor Bernardic i Mirela Holy (Foto: Josip Moler / CROPIX)

Bernardić se pak odlučio za ležernu kombinaciju – bijelu košulju i traperice.

Podsjetimo, i u vrijeme kad je Hrvatska igrala svoju prvu utakmicu na ovogodišnjem Euru, i grad su preplavile razno razne odjevne kombinacije u znaku crveno bijelih kvadratića, čak je i tada Mirela ostala vjerna svom osebujnom stilu. Tako je i tada centrom prošetala u dugoj crnoj haljini, crnom šeširu, crnim štiklama i naočalama. Autentični outfit, koji je pomalo bacao na ‘vamp look’, je tada zaokružila crnim rukavicama.



Komentari