Na ovaj zvjezdani brak svi su zaboravili: Evo tko je Terezin sin o kojem se ne zna puno

Tereza Kesovija i Miro Ungar (Foto: Ranko Suvar / CROPIX)

Legendarnu 85-godišnju pjevačicu Terezu Kesoviju život nije mazio, međutim, kao svoj najveći uspjeh uvijek je isticala sina Alana kojeg je dobila u braku s pjevačem Mirom Ungarom.

Naime, već pomalo zaboravljeni brak na domaćoj glazbenoj sceni trajao je čitavo desetljeće dok se u konačnici Miro i Tereza nisu odlučili razvesti, a plod njihove ljubavi upravo je sin Alan kojemu je danas 60 godina.

Upoznavanje ovog glazbenog dvojca bilo je sasvim slučajno, 1961. godine, na proljeće, u dvorani Istra nakon što se pjevač šlagera vratio iz inozemstva.

Miro Ungar sa sinom Alanom (prvi s lijeva) i obitelji (Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX)

Sudbonosni susret

“Htio sam vidjeti što nudi domaća scena. Ne budi lijen, odem na koncert, a na scenu izlazi jedna mlada dama koja pjeva posebno, drukčije. Relativno je to za mene bilo staromodno. Pjevala je neku kanconu, ali milozvučno, lijepo, ugodno je bilo slušati, meni se to svidjelo iako je bilo drukčije od glazbe koju sam ja volio i slušao”, pričao je Miro svojedobno.

“Ja sam volio moderne pjesme onoga vremena, jazz, a njeno pjevanje nije s jazzom imalo dodirnih tačaka. Ipak, ona me na neki način opčinila tim pjevanjem. Otišao sam u garderobu da se upoznam s tim pjevačima”, pojasnio je glazbenik koji je Terezu oženio već sljedeće godine.

U godinama koje su uslijedile, dobili su sina Alana, a sve do razvoda 1973. godine živjeli su u Parizu nakon čega se vraćaju u Zagreb.


Poznata pjevačica usred emisije napala Stankovićevu buduću suprugu: Voditelj joj brzo odgovorio

Ženio se četiri puta

“Vratio sam se da budem bliže sinu iako je on bio s mamom. Kad se naš dom raspao, više nisam imao motiva ostati u Francuskoj”, rekao je Miro jednom prilikom.

I premda njihov brak nije opstao, uzajamno poštovanje i ljubav nikad nisu nestali. Često odlaze na nastupe jedno drugom, a kada se Tereza 2014. godine borila za život, kada je hospitalizirana zbog sepse, velika podrška bio joj je upravo Miro.

Inače, Tereza se nakon Ungara udala za vaterpolistu Ronalda Lopatnyja, dok se Miro ženio ukupno četiri puta, a danas je u sretnom braku sa Sarom Ungar, koja je od njega mlađa 42 godine.


Komentari