Muž Blanke Vlašić sedam godina je bio u braku s influencericom: Evo što je tvrdio da je bio uzrok razvoda

Blanka Vlašić i Ruben van Gucht (Foto: Instagram/Maja Prgomet)

Suprug proslavljene hrvatske atletičarke Blanke Vlašić, sportski novinar Ruben Van Gucht, javio se iz Njemačke, gdje trenutno boravi i izvještava o Europskom nogometnom prvenstvu, u emisiju Radio 2 Weekwatchers, prilikom čega su se u njegovoj pozadini na videopozivu mogle vidjeti noge nepoznate žene.

Nakon što je novinar shvatio da su noge za sada nepoznate ženske osobe u kadru, brzo ih je pokušao prekriti šalicom kave. No, na njegovu žalost, video se, kako piše HLN, već proširio društvenim mrežama, a on sam nije htio komentirati situaciju.

Blanka i Ruben vjenčali su se u svibnju 2022. godine, a tada je na Instagramu sportašica napisala: “Rekli smo da jedno drugom u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji, da osnivanju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti. Da, najvećem daru koji smo do sad dobili u svojim životima, dječačiću koji će biti rođen krajem ove godine i koji nam znači sve na svijetu”. U studenom iste godine rodio im se i sin Mondo.

Foto: Instagram/Ruben Van Gucht

Zbog Blanke ostavio bivšu suprugu?

Međutim, mnogi ne znaju da je u trenutku ženidbe za Blanku Ruben bio svježe razveden. Sedam godina bio je u braku s influencericom i aktivisticom za prava životinja Laurence Van Tongerloo od koje se razveo krajem 2021. godine. Kao razlog raspada svog braka Ruben je naveo posvećenost poslu, no već se tada počelo nagađati da se viđa s Blankom, što je on svojevremeno demantirao.

“I ja sam čuo te glasine, no između nas se ništa ne događa. Jednom sam išao kod Blanke na snimanje ‘De Kleedkamera’, to je bilo prije otprilike tri godine. Tada je nastala ideja za moj novi projekt, inspirirala me okolina. I da, poslije sam je opet kontaktirao u tom pogledu. I sada smo u kontaktu, a ponekad je posjetim kad sam tamo. Ali na prijateljskoj bazi je sve”, tvrdio je za belgijske medije.

Ipak, nedugo nakon javnost je iznenadila vijest da su se Ruben i Blanka vjenčali i da čekaju sina.


Ni Blanka ni Ruben još se nisu očitovali povodom afere ‘noge’ te je još uvijek nejasno s kim se novinar družio u hotelskoj sobi u Njemačkoj.

Širi se javljanje uživo supruga Blanke Vlašić: U kadru vidjeli noge nepoznate žene


Komentari