Mura Klara iz ‘Braka na prvu’ završila u bolnici: ‘Pozlilo mi je’

Brak na prvu. (Foto: RTL)

Jedan od omiljenih parova sociološkog eksperimenta “Brak na prvu” Mura Klara i Marko kliknuli su na prvu, a koliko su dobar par nedavno su potvrdili i vjenčanjem u stvarnom životu. Dvojac se vjenčao u ožujku ove godine, a Mura Klara odmah je objavila fotografije uz emotivnu posvetu.

“Gospodin i gospođa Ferković. Voljet ću te zauvijek”, emotivno je poručila medicinska sestra uz album fotografija s vjenčanja.

No, kandidatkinja posljednje sezone popularnog showa, objavila je ovog tjedna na društvenim mrežama kako je završila u bolnici. Kako je otkrila, pozlilo joj je pa su je nekoliko dana zadržali na promatranju.

Život na dvije adrese

‘Sad se osjećam bolje, sutra me puštaju doma’, rekla je Mura Klara za RTL.hr.

Podsjetimo, par je sudbonosno ‘da’ izgovorio 9. ožujka ove godine, a trenutno zbog posla žive na dvije lokacije. Naime, Marko je u Rotterdamu, a Mura Klara u rodnom Čakovcu. Upravo zbog toga, Marko nije mogao biti uz nju tijekom boravka u bolnici, no u Hrvatsku se vraća sljedeći tjedan.


Inače, mladenci su nedavno ispričali i kakvi su im planovi za budućnost.

“Vidim se s Markom i našom zajedničkom obitelji. To mi je prvo u čemu se s njim vidim”, rekla je Mura Klara, a s njom se složio i Marko.

Psihologinja razotkrila eksperte iz ‘Braka na prvu’: ‘Lažno se predstavljaju radi para’


Komentari