Muka s režijama: Poza u kojoj se Nives Celzijus žali na račune za struju je neka sasvim druga dimenzija

Nives Celzijus (Foto: Screenshot/Instagram)

Nives Celzijus (42) putem Instagrama se požalila na visoke račune koje je dobila od HEP-a, svoje nezadovoljstvo je podijelila u golišavom videu s opisom: “Jesu li HEP-ovci i vas ovako počastili u 2024.?”

“Napokon sam si oslobodila malo vremena pa sam se odlučila pozabaviti računima tako da su me dopale akontacijske rate Elektre. Zar nije da su te akontacijske rate bile iste za svaki mjesec pa onda dođe razlika na obračunu? Vidim da sada više nije tako”, priča Nives dok leži u donjem rublju na svom krevetu.

“Procijenili su da ćemo u prvom mjesecu imati potrošnju u stanu od 117 kvadrata – 286 eura. U drugom mjesecu koji ipak ima nešto manje dana – 254 eura. U trećem mjesecu 263 eura, a u četvrtom mjesecu su odlučili biti blagonakloni i počastiti nas samo sa 188 eura”, govori Nives, koja se na kraju videa obraća pratiteljima s pitanjem: “Je li itko od vas imao ovakva iznenađenja?”

Nives Celzijus snimila novi video (Foto: Instagram/Nives Celsius screenshot)

Nedavno je oduševila Hrvate zimskim izdanjem

Podsjetimo, tmuran, sivi, najdepresivniji dan u godini odlučila je mnogim pratiteljima uljepšati atraktivnim fotografijama. “Otmjeno, drsko i pomalo opako”, napisala je Nives, koja je pozirala u bijeloj majici s kapuljačom i trapericama te se uputila prema automobilu. Prije nego što je sjela u njega, nabacila je nekoliko poza.

Okrenuta leđima pokazala je poderane traperice, i to baš na delikatnom i neobičnom mjestu, umjesto na koljenima, kako to inače biva, našle su se ispod Nivesine stražnjice. Potom je otvorila vrata i otkrila kako poderotine, ipak, ima i na koljenima te bedrima.

Bizarna nesreća iznenadila stanovnike Srednjaka: ‘Jel’ ti tako voziš i doma’


“Pa gdje ćeš tako gologuza pobogu?”, “Kako to izgledaš, pa bit će ti hladno”, “Joj Nives, što nam radiš”, “Dobre traperice”, “Pukle su ti hlače, zašij to”, “Ovo može samo Nives”, “Svaka čast, kao da glumiš u Kumovima”, pisali su joj pratitelji na Instagramu ispod fotografija.

Naime, Nives figuru održava vježbanjem i zdravom prehranom. “Ne vezujem treninge uz godišnja doba i treniram kad mi posao dopusti. Mi smo žene tu puno sputanije. Ponekad doslovno ne uspijem odraditi trening zbog kose jer, primjerice, znam da me sutradan čeka snimanje, a ne stižem kod frizera. To ne posebno ljuti. Ipak, i kada me posao onemogućava, nastojim barem nešto odraditi kod kuće”, rekla je Nives jednom prilikom.


Komentari