Morana zapela na jednostavnom pitanju, gledatelji u šoku: ‘Je li moguće da to ne zna’

Morana Zibar (Foto: HRT)

Popularna emisija Potjera je i prošlog tjedna okupila mnogobrojne gledatelje pred malim ekranima, a jedna neobična situacija u epizodi emitiranoj u četvrtak, je iznenadila gledatelje pred malim ekranima.

Naime, zbog jednog su pitanja, tijekom dijela “igre na ploči” zablokirale natjecateljica i lovkinja Morana Zibar. Ništa ne bi bilo toliko neobično da se ne radi o poprilično jednostavnom pitanju.

“Gdje je papučica kočnice u automobilu s ručnim mjenjačem?” glasilo je postavljeno pitanje natjecateljici, a ponuđeni odgovori su bili: A) desno B) lijevo C) u sredini.

Nikako da se sjeti

Oko 20 sekundi je trebalo lovkinji Morani, a potom i natjecateljici da se odluče za konačan odgovor. Za to je vrijeme lovkinja uporno pokušavala vizualizirati papučice u automobilu, te zamisliti sebe u vožnji, a iz nekog razloga, trebalo joj je doista mnogo vremena za to.

Ipak, nakon dugog promišljanja, vizualizacije i smijeha, lovkinja je odgovorila točno, odnosno da se papučica kočnice nalazi u sredini, dok je natjecateljica dala odgovor “lijevo”, što nije točno.


Ubrzo su uslijedila brojne reakcije na društvenim mrežama, a čak je i jedan od najpoznatijih instruktora vožnje, Krešimir Stunić (Trulac), snimio šaljivi video kojim je slikovito dočarao svoje viđenje ove neobične situacije.

@zagrebinfo Od kud si, a bez da mi kažeš od kud si 🌇 #zagrebinfo #zagreb #funny #fun #fyp #fy #tiktok #viraltiktok #anketa #voxpopuli ♬ original sound – zagreb.info

‘Nadam se da nemaju vozačke’

Video je komentirao velik broj ljudi, a mnogi od njih su bili kritični prema lovkinji Morani jer joj je trebalo toliko vremena za jedno “tako lagano” pitanje.

“Moliiiim? Pa čak i ja koja ne vozim bi odgovorila iste sekunde. Jao žene drage”, “Gas nižaa,plot pa hižaaa”, “Motaj kablove, lovkinji treba 35 sekundi za ovo”, “Po ovom vidiš da fakultet završavaju uporni, a ne pametni. Znanje što imaju naučeno napamet, a sve ostalo iz života i svakodnevnice ne znaju”, “Je li moguće?”,”Nadam se da obje nemaju vozačku”, “A da je postavio pitanje lovcu: što se dogodilo 04.06.1786. godine u 7:45 sati ujutro u podnožju planine na Novom Zelandu, ova bi odgovorila kao iz topa”, glase neki od zaprepaštenih komentara.

Zagrepčani iskreno o svojoj situaciji: ‘Osjećam se kao da sam u zatvoru’


Komentari