Mondo je krenuo maminim stopama: Evo kako izgleda kad dida Joško podučava

Blanka Vlašić i jednogodišnji sinčić Mondo (Foto: Instagram)

Naša umirovljena atletičarka, 40-godišnja Blanka Vlašić ne skriva koliko uživa u majčinstvu i trenutcima sa sinčićem Mondom kojeg je dobila u braku sa sportskim novinarom Rubenom Van Guchtom. Tako se nerijetko putem društvenih mreža pohvali zanimljivim zgodama s malenim, a isto je slučaj bio i sad kad je otkrila kako je Mondo već krenuo maminim stopama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blanka Vlasic-official (@blankavlasic_official)

Poduke su krenule

Naime, putem Instagrama Blanka je podijelila fotografiju na kojoj je jednogodišnji plavušan fotografiran u društvu Blankinog oca Joška, a sudeći prema fotografiji, djed je već krenuo s prvim lekcijama. Dvojac je tako snimljen kako se igra loptom na umjetnoj travi na vježbalištu.


Dida Joško održao prvu lekciju malenom Mondu (Foto: Instagram)

Podsjećamo, Blanka je Monda rodila 8. studenog 2022. godine, a prije nekoliko mjeseci otvoreno je progovorila o majčinstvu.

Mondo je proslavio prvi rođendan: Blanka Vlašić se pohvalila fotografijama raskošne zabave svog mezimca

‘Od spavanja u danu do petominutnih vježbi. Oh, kako su se vremena promijenila! Majčinstvo me ojačalo na načine koje nikada nisam očekivala. Sjećam se kada sam pokušavala uhvatiti nekoliko minuta da odspavam dok Mondo spava, a sada u to vrijeme pokušavam ubaciti kratki trening’, napisala je tad na Instagramu.

‘Prihvaćam ovaj prekrasan kaos i cijenim svaki trenutak’, dodala je.


Komentari