Momčilo prekinuo šutnju o razvodu s Jelenom Perčin: ‘Prvo sam pomislio da je smak svijeta’

Jelena Perčin i Momčilo Otašević (Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX)

Početkom ove godine, u javnosti je poput bombe odjeknula vijest kako se domaća glumica, 42-godišnja Jelena Perčin i crnogorski glumac, 33-godišnji Momčilo Otašević razvode nakon pet godina braka. Dvojac, koji je u braku dobio dvoje djece, o razlozima razvoda nije pričao, a Momčilo je sada odlučio otvoriti dušu i progovoriti o poprilično bolnoj temi.

Momčilo Otašević (Foto: Vedran Peteh / CROPIX)

‘Kad se to dogodilo, prvo sam pomislio da je smak svijeta. Međutim, kad sam razmislio, shvatio sam da je možda tako i bolje i tražio najbolje rješenje za djecu i po tome se ravnao. Nisam imao puno vremena za očajavanje. Danas se trudim misliti pozitivno i organizirati se što bolje mogu u novonastaloj situaciji. Teško je, promjena je ogromna, a djeca su sad na prvom mjestu’, kazao je glumac za srpsku Gloriju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Momcilo Otasevic (@olicmom)

‘Kći Maša je ista ja’

Također, otkrio je i kako mu vrijeme provedeno s djecom pričinjava najveće zadovoljstvo.


‘Najveće zadovoljstvo predstavlja mi boravak na Cetinju kod roditelja i na moru. Tamo sam shvatio koliko Maša ima energije i često se pitao koliko može trčati i skakati. Moja mama Nada i tata Duško kažu mi da je ista ja, da sam i sam bio takav, ako ne i gori. Trudim se njegovati njezinu radoznalost i hiperaktivnost, najmanje dva puta tjedno idemo skakati na trampolinu ili na penjanje. Stalno smo aktivni, ako nemamo drugi izbor, odemo se igrati u park. U autu držim rekete za tenis, stolni tenis i badminton, i najmanje tri lopte jer nikad ne znam koja igra će im pasti na pamet’, ispričao je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Momcilo Otasevic (@olicmom)

Dodao je i da jedva čeka zimu jer ove godine planira naučiti kćer skijati.

‘Obožavam skijanje i mogu reći da sam u tome baš dobar. Sigurniji sam na snijegu nego u glumi, u kojoj uvijek postoji mogućnost da napravim nešto pogrešno, dok mi se na skijama to još nije dogodilo’, priznao je glumac.

Jelena Perčin nakon Momčila ljubi poznatog domaćeg glazbenika? Viđeni zajedno u noćnom izlasku

Podsjećamo, posljednjih dana mediji su se raspisali o navodnoj novoj ljubavi Jelene Perčin. Tako prema pisanju Slobodne Dalmacije, glumica je u vezi sa 48-godišnjim glazbenikom i skladateljem Antom Gelom. Dvojac je nedavno viđen u zajedničkom izlasku u Splitu, ali prirodu svog odnosa još uvijek nisu komentirali.


Komentari