Momčila Nova TV ponovno spojila s bivšom ljubavi s ekrana: Priča nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Momčilo Otašević (Foto: Tomislav Kristo / CROPIX)

Na raznim lokacijama po Zagrebu, započelo je snimanje nove serije na Novoj TV. Tako će po prvi put jedna televizijska kuća istovremeno snimati i producirati dvije velike dnevne dramske serije. Uz planirano snimanje novih nastavaka kultnih ”Kumova”, Nova TV krenula je sa snimanjem nove dramske serije ”U dobru i zlu”. 

Nova serija donosi žanrovski drugačiji pristup, ističući se kao emotivna drama koja će dotaknuti srca gledatelja. Uzbudljiva radnja isprepletena je brojnim intrigama, tajnama i emotivnim zapletima koji će gledatelje zasigurno držati prikovane uz ekrane.

Iz kreativnog pera autorice Nataše Buljan, glavne scenaristice Dee Matas, scenarista Miljana Ivezića i Tomislava Hrpke, kreativnog producenta Davida Kapca te pod redateljskom palicom Josipa Žuvana, Tomislava Rukavine, Darka Drinovca i Roberta Orhela nastaje novi jesenski adut, priča koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Momčilo i Mirna ponovno zajedno

Uz Filipa Juričića u glavnoj ulozi, koji utjelovljuje uspješnog poslovnog čovjeka koji odlučuje otkriti tajnu koju je čuvao više od dvadeset godina, u ovom izvanrednom projektu naći će se i impresivan ansambl sjajnih glumačkih imena kao što su Mirna Medaković Stepinac, Iva Mihalić, Ksenija Pajić, Žarko Radić, Enes Vejzović, Katarina Baban, Momčilo Otašević, Filip Detelić, Ana Begić Tahiri, Martina Stjepanović, Jelena Miholjević, Toma Medvešek, Lana Ujević, Igor Kovač, Tanja Smoje i mnogi drugi.

Tako će se Momčilo Otašević ponovno naći bok uz bok sa svojom prvom televizijskom suprugom, Mirnom Medaković Stepinac. Naime, brojni gledatelji Momčila i Mirnu pamte po ulogama Damira Gavrana i njegove supruge Kate koji su se upoznali i zaljubili u srcu Like, selu Oštrovcu te svojim zgodama i nezgodama oduševili gledatelje.


Inače, Momčilo već godinama slovi kao veliki miljenik žena, a prošle se godine našao u središtu pažnje nakon što se saznalo kako se, nakon pet godina braka, razvodi od kolegice glumice Jelene Perčin.

Dvojac koji se vjenčao u tajnosti 2018. godine, u braku je dobio dvoje djece, kćer Mašu i sina Jakšu, a u nedavnom intervjuu za domaće medije, Momčilo je iskreno priznao kako su mu upravo djeca te obitelj i prijatelji bili ključni u procesu emotivnog ozdravljenja nakon razvoda.

Voditeljicu ‘Dobro jutro, Hrvatska’ zbog kašnjenja dočekala sačekuša: ‘Mora ih biti dvoje’


Komentari