Mojmira Pastorčić objavila važnu promjenu u RTL Direktu: ‘Tako će biti sve do kraja kolovoza’

Mojmira Pastorčić (Foto: Vanesa Pandžić / CROPIX)

Poznata voditeljica i urednica emisije ‘RTL Direkt’ Mojmira Pastorčić objavila je veliku promjenu u emisiji koju uređuje svakog tjedna. Naime, radi se o tome da se ‘RTL Direkt‘ od ovog tjedna emitira u novom terminu.

Mojmira je ovu promjenu otkrila gledateljima u prošlotjednoj emisiji. “Imam za vas jednu jako važnu obavijest! Veselit će vas da će se Direkt od ponedjeljka emitirati u ranijem terminu, u 21:15 i tako će biti sve do kraja kolovoza. Dakle, 9 i 15 od idućeg tjedna. Nemojte zaboraviti! Hvala vam na pažnji!”, poručila je Mojmira.

Podsjetimo, voditeljica je nedavno izazvala burnu reakciju javnosti nakon što je u emisiji komentirala cijenu jednog običnog kupa sladoleda u Opatiji te je istom bila iznenađena.

Mojmira Pastorčić (Foto: Screenshot / RTL)

Mnogi su nezadovoljni

“Je li 17 eura preskupo za kup sladoleda? Više od 800.000 ljudi vidjelo je na TikToku objavu influensera iz BIH Mirze Mustafagića kojem su prisjele četiri kuglice s preljevom”, započela je Mojmira i potom nastavila.

“Objavio je cjenik iz Opatije, napisao da su cijene više nego lani i da je to preskupo. Neki su se složili, kažu da će Hrvatska samu sebe uništiti, drugi misle da kup nije trebao jesti na terasi hotela od 5 zvjezdica”, kazala je Pastorčić u najavi priloga u RTL Direktu.

Reakcije na društvenim mrežama bile su burne. Gledatelji su komentirali: “Strašno, ubijamo sami sebe”, “Ajme moja Opatija”, “Tek je počelo”, “Oni će sami sebe uništiti”, te mnogi drugi. Jedan od komentara bio je posebno sarkastičan: “Jesi to u Monacu?”, navedeno je.


Ovo su mnogi priželjkivali: Gledatelje sinoć dočekalo iznenađenje u RTL Direktu

S druge strane, neki su branili visoke cijene, objašnjavajući ih luksuznim okruženjem. “Otišao u Opatiju, hotel s 5 zvjezdica, pogled na more, vrhunska usluga i kvaliteta. Gospodine dragi, to sve ima svoju cijenu”, glasio je jedan od komentara.


Komentari