‘MOJE SVE’ Slovenka koju se povezuje s Vrsaljkom objavila fotografiju i potvrdila nagađanja

Šime Vrsaljko, Kaja Vidmar (Foto: Instagram)

Iako se mjesecima nagađalo o njihovoj vezi, do sada su je uspješno skrivali od očiju javnosti. No, čini se kako je sada Slovenka Kaja Vidmar odlučila stati na kraj nagađanjima te je objavljenom fotografijom očito potvrdila da je u vezi s hrvatskim nogometašem Šimom Vrsaljkom.

Na Instagramu je objavila crtež s likovima koji nevjerojatno sliče njoj i Vrsaljku te drže bebu u naručju. Na fotografiji je označila i Šimu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)


Slovenska manekenka je nedavno rodila kćer, a još početkom veljače, dok je bila u visokom stupnju trudnoće, počele su kružiti glasine da je otac djeteta upravo Vrsaljko.

Podsjetimo, Šime je bio u braku sa svojom srednjoškolskom ljubavi, a o njihovom bračnom brodolomu saznalo se početkom ove godine.

Tajnovita Matea bila je Šimina prva ljubav i zajedno su bili od srednje škole, a vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze. Početkom lipnja 2018. godine dobili su sina Brunu. Javnost je za Mateu saznala nakon Svjetskog nogometnog prvenstva 2018., a od tada je i Šime počeo češće dijeliti zajedničke fotke na Instagramu što im je brzo osiguralo status jednog od najatraktivnijih domaćih parova.


Komentari