Mnogo se nagađalo, a onda je Dikan otkrio zašto je izbacio Vlatku iz stana: Sve je šokirao svojom izjavom

Vlatka Pokos i Josip Radeljak (Foto: Marko MiščevUć / CROPIX)

Pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos iznenadila je pratitelje na Instagramu osvrnuvši se u svojoj najnovijoj objavi na period kad je bila s 27 godina starijim Josipom Radeljakom Dikanom.

Točnije, 54-godišnjakinja je podijelila nekoliko fotografija koje su nastale za vrijeme njihovog burnog razvoda praćenog pod budnim okom javnosti i medija, a navedeni period opisala je kao “teška vremena”.

I premda je od njihovog raskida braka prošlo već 17 godina, isti i dalje nosi titulu jednog od najskandaloznijih razvoda na domaćoj sceni. Vlatka je svoju stranu priče iznijela u vlastitoj autobiografiji, dok je Dikan proteklih godina o svojoj bivšoj supruzi govori svega nekoliko puta.

Josip Radeljak Dikan (Foto: Josip Moler / CROPIX)

“Imala je dovoljno hrabrosti da stupi u vezu sa mnom”

Jedan od najupečatljivijih javnih istupa u kojima je komentirao Vlatku i brak s njom bilo je i gostovanje u Podcastu ‘Incubator 2021. godine. Poduzetnik se tada, po prvi put nakon dosta vremena, osvrnuo na brak s pjevačicom koji je trajao nepunih godinu i pol dana.

“Moram biti zahvalan toj Vlatki jer ona je imala dovoljno hrabrosti da stupi u vezu sa mnom. U vezu s ludim, s čovjekom koji je potpuno u mraku. Moram priznati, ona mi je na neki način pomogla u liječenju mog ludila”, rekao je tada 81-godišnjak.

Također, Dikan je tada ispričao i kako mu se nije svidjela Vlatkina knjiga ‘Život u raju’ koja govori o njihovom odnosu.


Vlatka Pokos se u novoj objavi prisjetila vremena s Dikanom: S dvije riječi je sve rekla

“Tukla mi je dijete”

U podcastu je pojasnio da je voditeljica u istoj napisala svašta te da “svatko tko je pročitao tu knjigu može samo zaključiti kako je ona luda”. Osvrnuo se tada i na razlog zbog kojeg je došlo do prekida i zašto ju je odlučio izbaciti iz stana u kojem su živjeli na Cvjetnom trgu u Zagrebu.

“Pa nisam ja nju potjerao na ulicu zato što sam lud, već zato što mi je tukla dijete”, izjavio je Dikan. Međutim, kako je svojedobno Vlatka tvrdila, upravo je Dikanova kći Lana, koju je dobio s tragično preminulom glumicom Enom Begović, bila razlog zbog kojeg je toliko dugo ostala s njim.

“Ja sam pet godina proživljavala pakao, nisam mogla spavati uopće. Što god on govorio, on i dan danas govori užasne stvari i laži, ja sam bila dio njezinog života i zato ne žalim ni za čim – zato što sam ja te godine dala njoj. Moja veza s njim ne bi potrajala toliko dugo, niti bi se ja udala za njega da nije bilo Lane”, kazala je Vlatka jednom prilikom.


Komentari