Mladi svećenik koji se ‘zakačio’ sa Severinom poručio: ‘Tvoje golo tijelo zaslužuje čast’

Don Tomilasv Lukač (Screenshot: TikTok)

Don Tomislav Lukač svećenik je iz oratorija na Jarunu, a postao je poznat po svojoj aktivnosti na TikToku gdje među mladima dijeli katoličke savjete. Lukača na TikToku prati gotovo 70 tisuća ljudi, a sada je u najnovijem videu progovorio na temu golog tijela.

“Molim te, poslušaj me ovih 15 sekundi jer ti imam nešto jako važno za reći”, započeo je,

Tvoje golo tijelo zaslužuje čast da ga dijeliš samo s onim koji je pred Bogom obećao da nikad neće prestati voljeti tvoju golu dušu. Jer nisi stvoren da budeš iskorišten, nisi stvoren za pokušaje. Stvoren si za ljubav”, poručio je.

@dontomolukac Tvoje golo tijelo zaslužuje čast da ga dijeliš samo s onim koji je pred Bogom obećao da nikad neće prestati voljeti tvoju golu dušu! ✝️❤️ 27. nedjelja kroz godinu: “I dvoje njih bit će jedno tijelo!” (Mk 10,8) 👩🏽‍❤️‍👨🏼😇 #fyp #foryoupage #fypviral #viral #priest #fypviralシ ♬ original sound – dontomislavlukac

Svađao se sa Severinom

Podsjetimo, don Tomislav Lukač se prije nekoliko mjeseci našao u središtu skandala nakon što se javno putem društvenih mreža počeo prepucavati sa Severinom.

Situacija je kulminirala kada se pjevačica osvrnula na navodnu poruku mladog svećenika u kojoj je pisalo: “Žena od skandala. Taman se oporavila od jahte kad eto ti je opet”.


“Zvuči kao da mi je motor prerezao glavu pa su mi je sašili natrag u najboljoj klinici za vraćanje glave na tijelo kad ti je prereže brodski motor, a ja sam samo imala dobar se*s, što i tebi želim. Možeš i sa osobom suprotnog spola. Kako znaš da nije dobro ako nisi isprobao? Križ ti je top”, napisala je Severina.

Nakon toga, don Lukač joj je odgovorio kako se radilo o montaži te kako on to nije izjavio. “Naravno, u medije je odmah izašlo da sam ja to napravio. Meni je stvarno tužno kako se netko tko je toliko poznat i koji ima 1,4 milijuna pratitelja može spustiti na takvu razinu da koristi laž kako bi debatirao običnog svećenika”, rekao je, na što je Severina odgovorila da su u njeno vrijeme “popovi bili u crkvi, a ne na TikToku.”

 

Popularni zagrebački svećenik dao ‘premoćan’ savjet za školarce: ‘Nemojte se toga sramiti’


Komentari