Mlada Lola oduševila žiri Superstara: ‘Nešto najbolje u ove dvije sezone’

Lola oduševila žiri (Foto: RTL)

I ove je subote glazbena emisija “Superstar” privukla brojne gledatelje pred male ekrane. Jedna od onih koja je svojim nastupom osvojila žiri i gledatelje je i mlada talentirana pjevačica Lorenza Puhar Lola iz Rovinja.

Žiri u sastavu Severine, Nike Turković, Filipa Miletića i Tončija Huljića jednoglasno je odlučio da Lorenza zaslužuje prolazak dalje. Osim njenog izvanrednog glasa, oduševila je i svojom pojavom, što je Severinu potaknulo da je nazove “cijelim paketom”.

Lorenza, koja je već pokazala svoje vještine u raznim umjetničkim poljima, izjavila je da se prijavila na show zahvaljujući upornosti svoje majke. “Iskreno, nisam razmišljala o prijavi na “Superstar”, sve se dogodilo zbog majke koja je stalno ponavljala da je to bila super ideja pa sam tako ja, nakon mjesec dana promišljanja odlučila biti dio te priče”, rekla je mlada pjevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUPERSTAR (@superstarcroatia)


‘Kakva si osoba, tako pjevaš’

Žiri nije štedio riječi hvale. Severina je pohvalila Lorenzin glas i izgled. “Ti si stvorena za ovo. Ovakva boja glasa i onda si još tako slatka da bi ja tebe stalno gledala i slušala. Ja te gledam kao jedno šareno čudo, predivno pjevaš”, rekla je Severina. Ni Tonči Huljić nije skrivao svoje oduševljenje. “Kakva si osoba, tako pjevaš. Ti si vrlo ozbiljan materijal. Ti si možda najbolje nešto što smo u ove dvije sezone vidjeli. Siguran sam da imaš cijeli špil karata koje možeš izvući. Svaka čast. Ti si vrlo, vrlo ozbiljna priča”, izjavio je Huljić.

Nije ovo prvi put da je netko prepoznao Lolin veliki talent. Naime, svojedobno je slavni skladatelj David Foster, u sklopu božićnog izazova upućenog putem društvenih mreža odabrao i objavio njenu izvedbu njegove pjesme na svom profilu.

Mama joj se proslavila u legendarnom domaćem bendu, a ona stiže na RTL: Znate li o kome je riječ

Svestrana i talentirana umjetnica

Kako Lorena kaže, nije očekivala da će slavni skadatelj u moru profila, između ostalog, odabrati i nju, ali je ipak odlučila okušati sreću. “Dočekalo me divno božićno iznenađenje jer je baš moja izvedba, uz još tri, bila odabrana s njegove strane i podijeljena na njegovom profilu”, ponosna je Lorena.

Osim pjevanja, Lorenza se okušala i u raznim drugim oblicima umjetnosti. Svestrana Rovinjanka otkrila je da koristi umjetnost kako bi izrazila svoje misli i emocije. “Umjetnost koristim kao filter preko kojeg najlakše pokazujem svoj unutarnje stanje i misli. U Velikoj Britaniji sam imala priliku dizajnirati i odjeću za kazalište, pa sam saznala da mogu i to. Bavim se i cabaretom, surađujem s plesnom grupom USB. Naučila sam plesati latino plesove dok sam boravila u Engleskoj te sam dugo razmišljala kako bi bilo super spojiti ples i pjevanje kao dio posla. Prilika se ukazala sasvim slučajno, ali u pravom trenutku”, otkrila je mlada pjevačica.


Komentari