Mislav iz ‘Života na vagi’ završio na operaciji: ‘Neugodno zateže, malo teže hodam’

Mislav Vlaiš u 'Životu na vagi' (Foto: RTL)

Finalist sedme sezone ‘Života na vagi’ Mislav Vlašić zabrinuo je pratitelje na društvenim mrežama nakon što je otkrio kako je ponovno završio u bolnici.

Međutim, kako je ispričao za RTL.hr, ovaj put je bila riječ o dogovorenoj operaciji žuči. Ista je bila nastavno na zdravstveni problem kroz koji je prošao u veljači, a za spomenuti medij otkrio je detalje samog postupka.

`Nisam bio u strahu zbog operacija, više su drugi bili, a posebno je Silvija bila u strahu. Odmah sam planirao i početi raditi u ponedjeljak, no ipak još neću moći, moram odmarati´, započeo je Mislav.

Zagrepčani ostali šokirani kad su vidjeli pobjednika ‘Života na vagi’: ‘Jesi li to ti’

`Neugodno zateže, malo teže hodam´

Kako je ispričao, operacija je prošla odlično, a trenutno je u fazi oporavka od iste.


`Operacija je super prošla. Nisam imao nikakvih problema, dvije noći sam proveo tamo i sada izašao´, ispričao je. Priznao je kako se nakon operacije dobro osjeća, no boli ga trbuh zbog šavova. `Neugodno zateže, malo teže hodam, no dobro sam´.

Zbog novonastale situacije Mislav će morati pauzirati treninge, a jedno će vrijeme morati biti i na strogoj dijeti. U ovom periodu njegova najveća podrška je djevojka Silvija Temšić u koju se zaljubio za vrijeme sudjelovanja u ‘Životu na vagi’.

Mislav Vlašić se javio iz bolnice (Foto: Instagram)

Iz showa izašao skoro 90 kilograma lakši

Podsjećamo, Mislav je u showu skinuo 88,9 kilograma, a nedavno je progovorio o tome hoće li ići na operaciju kako bi uklonio višak kože.

`Pa zasad ne. Vidjet ću hoće li se išta povući jer se preporučuje da se pričeka barem godinu, preporučeno je i dvije da se pričeka pa ću onda vidjeti.

Ako mi bude to stvaralo problem ili nešto, onda ću ići na operaciju sigurno‘, ispričao je tad Mislav Vlašić.


Komentari