Mirta Šurjak usred javljanja uživo doživjela nezgodu: ‘Pale su mi, ali nema veze’

Mirta Šurjak (Foto: Paun Paunovic / CROPIX)

Poznata HRT-ova reporterka Mirta Šurjak doživjela je nezgodu tijekom javljanja uživo u utorak ujutro u popularnoj emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska‘. Naime, Mirti su u uvodnom javljanju iz Splita na pod ispale sunčane naočale.

Dogodilo se to tijekom razgovora sa sudionicima Mornareve škole u jedriličarskom klubu Mornar. “Evo pale su mi naočale, ali nema veze, vidim i bez njih”, poručila je Mirta koja se brzo snašla i nastavila javljanje.

Objava je na društvenim mrežama izazvala pozitivne reakcije. “Ma to je profesionalka”, “Da joj i mikrofon ispadne nitko ne bi primijetio”, neki su od komentara.

Nije prvi put

Podsjetimo, ovo nije prvi put da se Mirta suočila s nepredviđenom situacijom tijekom javljanja uživo. Naime, u lipnju prošle godine u eteru ju je pogodila teniska loptica. “Ovo ste namjerno, namjestili ste mi”, našalila se tad.

Također, nezgoda se poznatoj voditeljici dogodila i nakon nedavne reportaže u javljanju uživo u emisiji ‘Kod nas doma’ kada se javila s Pomorskog fakulteta u Splitu, gdje je asistent Filip Bojić predstavio simulator elektroničke navigacije na kojoj se uče budući pomorci.


Mirti je tada ispala slušalica iz uha, što nije moglo proći nezamijećeno pa je i sama komentirala nezgodu.

Mirta Šurjak pozdravila turista u centru Zagreba pa doživjela neugodnjak: ‘Joj, oprostite’


Komentari