Mirjana Hrga uživala u društvu bivšeg Vatrenog: Pozirala sa širokim osmjehom na licu

Mirjana Hrga (Foto: Tomislav Kristo/CROPIX)

Nagrađivana novinarka, a danas uspješna poduzetnica, 52-godišnja Mirjana Hrga, strastvena je navijačica hrvatske nogometne reprezentacije.

To se, između ostalog, moglo vidjeti i prilikom ovogodišnjeg Europskog prvenstva kad je sa suprugom, Stašom Stefanovićem, i prijateljima, Vatrene pratila na utakmicama u Njemačkoj.

A sad se putem Facebooka pohvalila kako joj je u goste došao ni manje ni više nego bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije.

Družili se u njezinoj konobi

Naime, Hrga je na spomenutoj društvenoj mreži podijelila fotografiju na kojoj pozira u društvu Darija Srne i njegove supruge Mirele Forić Srne, a vesela ekipa se, po svemu sudeći, družila u Mirjaninoj Konobi Mare u Osoru.

“Od Donjecka do Osora, kapetan”, kratko je poručila Hrga uz fotografiju s legendarnim kapetanom Vatrenih koji proteklih godina obnaša funkciju direktora Šahtara.


Inače, Hrga se prije nekoliko dana osvrnula i ovogodišnju turističku sezonu otkrivši kako na terenu nije sve tako idealno kako vladajući nastoje prikazati u medijima.

Hrgu zateklo pitanje prijateljice: ‘Draga Mirjana, što je ovo?’

“Kako stvari zapravo stoje?”

Kako je otkrila u statusu na Facebooku, iako se njoj sezona do sad pokazala uspješnom jer je, kako je naglasila, stekla drage goste koji joj hrane dušu kao nekad novinarstvo, iznenadilo ju je pitanje drage prijateljice koja tvrdi da je sezona loša.

“Sad se i ja pitam: Kako zapravo vani stvari stoje? Što smo to napravili ako smo podbacili? Kome vjerovati – medijskim izvještajima ili ljudima iz zajednice?

Ja se izuzimam jer, hvala Bogu, izgradila sam svoju priču, stekla drage goste koji mi fakat hrane dušu. Kao i nekada novinarstvo. Međutim – pametan čovjek je sretan onoliko koliko su sretni ljudi oko njega. I zato – kako stvari zapravo stoje”, zabrinuto je upitala Hrga na kraju objave.


Komentari