Mirjana Hrga pohvalila se lijepim vijestima: Njoj i suprugu Staši Stefanoviću pristižu čestitke

Mirjana Hrga i suprug Staša Stefanović (Foto: Facebook)

Nekadašnja novinarka, a danas uspješna poduzetnica Mirjana Hrga poprilično je aktivna na Facebooku gdje nerijetko iznosi vlastite stavove i razmišljanja o aktualnim društvenim temama.

Međutim, kad je riječ o njezinom privatnom životu, nagrađivana novinarka tek s vremena na vrijeme da uvid u isti, a povod za jednu takvu rijetku prigodu imala je i sad.

Naime, 52-godišnjakinja se putem spomenute društvene mreže pohvalila kako ona i suprug, odvjetnik Staša Stefanović slave godišnjicu braka.

U braku su devet godina

“Jedna od boljih godišnjica braka”, kratko je poručila Hrga uz nekoliko fotografija na kojima sa suprugom i prijateljima uživa u morskim radostima.

U komentarima ispod objave ubrzo su se javili Hrgini brojni prijatelji i pratitelji koji su paru poželjeli sve najljepše i u godinama koje dolaze.


“Čestitke i u zajedničkom ritmu sretno plivajte što duže”, jedna je od poruka koje se mogu pročitati ispod objave.

Mirjana Hrga uživala u društvu bivšeg Vatrenog: Pozirala sa širokim osmjehom na licu

“Divim se njegovoj lakoći življenja”

Inače, bivša novinarka i savjetnica bivše predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, i zagrebački odvjetnik u braku su od 2015. godine, a vjenčali su se nakon dvije godine veze.

“Divim se njegovoj lakoći življenja. On je jedna od najradosnijih osoba koju sam ikada upoznala. Ni od čega ne pravi dramu, a sve rješava s lakoćom”, kazala je Mirjana jednom prilikom o svom suprugu Staši.


Komentari