Miljenik žena: Chef Ivan Pažanin snimljen u društvu poznate zanosne plavuše

Ivan Pažanin (Foto: Press)

Miljenik žena poznati kuhar ‘chef’ Ivan Pažanin često se pojavljuje na raznim društvenim događanjima. Tako je u utorak bio jedan od uzvanika na svečanosti otvaranja prvog hotela u Hrvatskoj pod brendom AC by Marriott u najvišoj zgradi u Hrvatskoj, Dalmatia Toweru.

Dok mnoge hrvatice uzdišu za markantnim Pažaninom fotografi su ga na događaju snimili s jednom poznatom splitskom plavušom.

 

Riječ je o Renati Lovrinčević Buljan (47) našoj je poznatoj fitness trenerici i nekadašnjoj Miss Universe Hrvatske.

Riječ je o zajedničkoj fotografiji povodom tog događaja na kojem su bili u isto vrijeme jer
Renata je ponosna majka dvojice sinova, a gotovo tri desetljeća u ljubavi je s profesionalnim vojnikom Petrom koji je čak dva puta bio u Afganistanu. Jedan od sinova je  Borna Buljan (18), vratar Hajdukovih juniora.

Ivan Pažanin progovorio o problemu s kojim se suočava sve više muškaraca: ‘Imam ja to familijarno’


Povezivali ga s Jelenom Rozgom

Pažanina su povezivali i s Jelenom Rozgom no on je u medijima često izjavljivao kako je slobodan. Ivanova posljednja poznata veza je bila sa sedam godina mlađom Solinjankom Andreom Koprčinom s kojom je dugogodišnju vezu raskinuo 2018. godine.

Zajedno su čak snimili i spot za pjesmu klape Rišpet ‘Reći ćeš mi fala’, a upoznali su se na istom radnom mjestu u Splitu. U javnosti se tada par nije puno pojavljivao, a nisu ni progovarali u javnosti o svojoj vezi. No, Ivan i Andrea zajedno su se pojavili na Story Hall of Fameu 2016. godine.

Jelena Rozga i Ivan Pažanin (Foto: RTL/Instagram)

Brojni poznati uzvanici

Na svečanosti otvaranja prvog hotela u Hrvatskoj pod brendom AC by Marriott pojavile su se brojne poznate poput Gorana Ivaniševića, ministar Davor Božinovć, američka veleposlanica Nathalie Rayes, Davorka i Zlatko Dalić, Petra Kaćunko, Ante Todorić, Silvia Dvornik, Marko Pecotić Peco.

Marriott International, Inc. američka je multinacionalna tvrtka koja upravlja, daje franšize i licencira brendove smještaja koji uključuju hotele, rezidencijalne objekte i nekretnine. Marriott International posjeduje više od 30 brendova hotela s 8.785 lokacija i 1.597.380 soba diljem svoje mreže.

 

 


Komentari