Milica iz ‘Kumova’ ljubi našeg poznatog sportaša: On emotivnim videom otkrio lijepe vijesti

Petra Kraljev (Foto: Biljana Blivajs / CROPIX)

Domaća glumica Petra Kraljev, koju gledamo u ulozi Milice u seriji “Kumovi” na Novoj TV, ovih dana ima razloga za slavlje.

Naime, ova rođena Splićanka jučer je proslavila svoj 36. rođendan, a tim povodom, na društvenim se mrežama oglasio i njezin dečko, hrvatski rukometni vrata, 32-godišnji Filip Ivić.

Ivić je putem Instagrama odlučio čestita voljenoj djevojci rođendan pa je tako u sklopu storyja podijelio emotivni videozapis koji se sastojao od njenih snimki te njihovih zajedničkih trenutaka, a sve je ugodno iznenadilo to što je javno pokazao koliko je zaljubljen.

Filip Ivić čestitao rođendan Petri Kraljev (Foto: Instagram)

Veza na daljinu

Inače, za vezu lijepe glumice i tri godine mlađeg sportaša saznalo se u srpnju ove godine kada su se na društvenim mrežama pohvalili zajedničkim fotografijama s godišnjeg odmora.

Njihovu vezu Petra je nedavno komentirala i za domaće medije kad je otkrila kako, zbog prirode svojih poslova, ljubav trenutno održavaju na daljinu.

“Dečko je trenutačno na turnirima i igra, virtualna je podrška i mislim da je to trenutačno najgore što može bit’, ali tako je, kako je i bar mi ima netko biti podrška”, pojasnila je glumica za InMagazin.


Više se ne skrivaju: Milica iz ‘Kumova’ otkrila da je u vezi s našim poznatim rukometašem

Ranije bila zaručena

Podsjećamo, poznata Splićanka ranije je bila zaručena za Nikolu Reljića, međutim, do oltara ipak nisu došli.

“U ovoj životnoj fazi trebalo je donijeti odluku – ljubav ili posao, kocka je pala na posao”, kazala je glumica jednom prilikom za domaće medije.


Komentari