Miletić i djevojka objavili golišavu fotografiju: Svi su uočili jedan detalj

Marin Miletić i Kristina Krepela ne skrivaju koliko su zaljubljeni (Foto. Instagram)

Saborski zastupnik, 44-godišnji Marin Miletić pohvalio se kako su on i njegova partnerica, 44-godišnja glumica Kristina Krepela odradili prvo novogodišnje kupanje.

Naime, putem svog Instagram profila podijelio je golišavu fotografiju na kojoj poziraju u kupaćim kostimima, a uz istu je stavio i zanimljiv opis.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marin Miletić (@marinmiletic_)

‘Prvo novogodišnje kupanje. U molitvi da sve što ne valja ispere more, kako bi sve ono što vrijedi raslo u cijeloj novoj godini. Vjerujem u dobro, vjerujem da će dobro i ljubav pobijediti’, poručio je Miletić te pratiteljima zaželio sretnu novu godinu.


Marin Miletić i Kristina Krepela odradili su prvo novogodišnje kupanje (Foto: Instagram/screenshot)

Detalj koji je zapeo za oko

No, jedan detalj s fotografije mnogima je zapeo za oko. Naime, kako je Miletić pozirao samo u kratkim kupaćim hlačicama tako je do izražaja došla i njegova tetovaža lava koja se nalazi na nozi, a koja je do sada bila vješto skrivana ispod odjeće.

Marin Miletić i Kristina Krepela slave, čestitke stižu za svih strana: ‘Kraljice moja, hvala što postojiš’

Podsjećamo, glasine o Marinovoj i Kristininoj romansi počele su kružiti sredinom 2022. godine nakon što su zajedno snimljeni u šetnji Zagrebom.

I premda su vezu u početku pokušavali zadržati dalje od očiju javnosti, dvojac već neko vrijeme ne skriva koliko su zaljubljeni pa ih se tako često može vidjeti u šetnji, kinu i na raznim događanjima.

Marin Miletić i Kristina Krepela (Foto: Nera Šimic / CROPIX)


Komentari