Mile Kekin otkrio kakav bi bio u ulozi supruga predsjednice: Jedna stvar se ne bi mijenjala

Mile Kekin u RTL Direktu (Foto: RTL)

Gost sinoćnjeg RTL Direkta kod Mojmire Pastorčić bio je glazbenik Mile Kekin.

Njegova supruga, zastupnica Hrvatskog Sabora, Ivana Kekin izvjesna je kandidatkinja za predsjednicu države, a nekadašnji frontmen grupe Hladno pivo iskreno je priznao zašto misli da bi upravo ona bila najbolja za tu funkciju, ali i kako bi se onda on ponašao kao prvi gospodin države.

“Ovo je sad jedna tanka linija i ja neću upasti u tu klopku da hvalim svoju ženu, ali naravno, podržavam je. Da sada počnem nabrajati njezin pozitivne osobine ne bi tako brzo završilo, ali oženjen sam već 18 godina s Ivanom i mislim da se ona jako dobro sama bori za sebe”, kazao je Kekin na pitanje zašto bi njegova supruga bila dobra predsjednica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mile Kekin (@milekekinofficial)


“Uvijek sam je podržavao”

Također, pjevač se osvrnuo i na činjenicu da bi u slučaju pobjede njegove supruge on imao titulu prvog gospodina.

“Teško da ću ići tom stazom da budem gospodin Savršeni, ali trudit ću se, ako ništa drugo da ne smetam u toj karijeri. Da je podržavam, kao što sam uvijek podržavao”, naglasio je Mile te poručio kako vjeruje da će njegova supruga biti buduća predsjednica Republike Hrvatske.

Inače, Ivana Kekin svoju je kandidaturu za predsjednicu države objavila prije tri dana na Europskom trgu u Zagrebu, a u sklopu predstavljanja iste zahvalila se i svim članovima stranke Možemo jer su podržali njezinu kandidaturu.

Ivana Kekin ima plan protiv Milanovića: Jasno poručila čemu će se suprotstaviti

Ne skriva ponos

Podsjećamo, Ivana i Mile Kekin u braku su već 17 godina te imaju dvoje djece, sina Vita i kćer Mišu. Nakon što je njegova supruga obznanila da želi biti sljedeća hrvatska predsjednica, Mile se o svemu oglasio i putem Instagrama ne skrivajući ponos.

“Politika me u životu uvijek pratila u stopu, napisao sam to davne 1998. Kad smo se upoznali bila je tek studentica medicine, a sada se kandidirala za predsjednicu Republike. Ne, nije me iznenadila. Znam ju predobro.

Rijetko navečer gledamo televiziju. Njoj se od toga spava pa radije polemiziramo o svemu i svačemu. Ne, nisam vidoviti, ali sam Milan i to trenutno jedan jako ponosni”, napisao je tada glazbenik.


Komentari