Mile Kekin doživio bolnu nezgodu, kamera sve zabilježila: ‘Pade Mile kao vreća cementa’

Mile Kekin (Foto: Damir Krajac / CROPIX)

Bivši frontmen grupe Hladno pivo, pjevač Mile Kekin, nastup koji je imao ovaj vikend još će dugo pamtiti.

Naime, glazbenik je u sklopu turneje “Soundtrack za život” nastupa s novim pratećim bendom na Regius Festivalu u Šibeniku, a tijekom izvedbe naslovne pjesme dogodila mu se nezgoda koju je sam Kekin podijelio na Instagramu.

Tako je 53-godišnji glazbenik objavio snimku na kojoj skače s pozornice, međutim, u jednom trenutku gubi balans i naglavačke pada s bine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mile Kekin (@milekekinofficial)


“Evo kako se glumi pad s bine”

Njegov pad prestrašio je brojne fanove koji su se našli na licu mjesta, čemu svjedoči i brza reakcija jednog od obožavatelja iz prvog reda koji je priskočio pomoći pjevaču.

Međutim Kekin se brzo ustao i nastavio pjevati kao da se ništa nije dogodilo.

“Evo kako se glumi pad s bine”, našalio se Kekin uz snimku koju je objavio, dodajući uz nju komentare poput: “Ovo je namjerno”, “Stage se sam micao”, “Živ sam”, I “Sve je to dio soundtracka za život”.

Ivana Kekin progovorila o braku s Milom: ‘Imamo dogovor, zna se tko što u kućanstvu radi’

“Pade Mile kao vreća cementa”

Njegova nezgoda privukla je pažnju pratitelja i na Instagramu pa su se ispod iste ubrzo zaredali brojni komentari.

“Spreman za svoj drugi život”, “E zato ja volim običnog Milana”, “Nije se otvorio padobran. Pade Mile kao vreća cementa. Svako dobro majstore”, “Srećom nije dalje od zemlje”, “Ustao si jači”, ” Oskar ide za”, šalili su se obožavatelji.

Inače, Kekina će obožavatelji uskoro imati priliku gledati i na kino platnu. Naime, glazbenik je u novom filmu ‘Dražen’, koji govori o životu Dražena Petrovića, utjelovio lik Mirka Novosela, a premijera filma se očekuje 22. listopada, na Draženov 60. rođendan.


Komentari