Meštar je godinama u braku s poznatom zagrebačkom liječnicom: Evo tko je supruga omiljenog voditelja

Davor Meštrović (Foto: Facebook)

Mnogima omiljeno lice emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’, 56-godišnji voditelj Davor Meštrović godinama je već u sretnom braku sa samozatajnom suprugom Senkom.

I premda dvojac svoj privatni život nastoji držati dalje od očiju javnosti, Senka je Meštra redovno pratila na raznim premijerama i društvenim događanjima tijekom godina kada su zajedno pozirali i okupljenim fotografima.

Par je u braku već 27 godina, a HRT-ov voditelj jednom je prilikom za domaće medije otkrio kako je suprugu upoznao preko veze.

Davor Meštrović godinama je u braku s poznatom zagrebačkom stomatologinjom (Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX)

Upoznali se preko veze

Naime, prije 28 godina, davne 1996. godine, Meštru je bila potrebna ortodontska pomoć, a poznatoj zagrebačkoj stomatologinji-ortodontici Senki došao je u ordinaciju preko veze.

“Za odličan rezultat ortodontske terapije moraš se dobro raspitati i pažljivo odabrati vrhunskog ortodonta jer terapija traje dvije godine i mora teći besprijekorno. To je uključivalo puno kontrola i s vremenom smo se zaljubili”, ispričao je voditelj svojedobno za Večernji.

Par koji dijeli ljubav prema putovanjima u braku je dobio kćer Martu i sina Nikolu, a voditelj je ispričao i kako se, usprkos rijetkim svađama, u konačnici uvijek pomire.


Tko je samozatajna supruga poznatog HRT-ova voditelja: Nikad se nisu vjenčali, priznao i zašto

“Posvađamo se i vičemo, ali se i pomirimo”

“Kako su sve sretne obitelji nalik jedna drugoj tako i mi – posvađamo se i vičemo, ali se i pomirimo. Nema otvorenih nezavršenih svađa i dugih neraspravljenih i neodgovorenih pitanja.

Mislim da smo u prosjeku i postotku jednaki u popuštanju. Od dvoje roditelja uvijek će jedan biti mirniji kad je drugi poludio, a tako je i kod djece”, priznao je 56-godišnji voditelj.


Komentari