Meri otvorila dušu pa otkrila: ‘Prije dvije godine nisam imala sinu za krafnu’

Meri Goldašić (Foto: Nova TV)

Influencerica Meri Goldašić, koju je šira javnost upoznala kroz kulinarski show “MasterChef”, s pratiteljima na društvenim mrežama vrlo otvoreno govori o svom životu te dijeli trenutne iz svakodnevice.

Tako je sada, sudjelujući na ‘Beep Up’ konferenciji pod geslom ‘Bez brige – poduzetnički je griješiti’, otkrila kako je prije koju godinu imala ozbiljnih problema s financijama te je ujedno podijelili i anegdotu iz tog perioda.

“Prije dvije godine nismo imali za papar. To nije emotivan govor, to ti sad govorim da shvatiš da moje dijete od devet godina razumije što znači kad mama ne radi, kad mama nema novaca. Stvarno nismo imali, išli smo u dućan, mali je tražio krafnu, nije krafna ušla u kalkulaciju i eto, morali smo kupiti meso umjesto krafne i to je tako”, započela je Meri iskreno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Bez dlake na jeziku. (@beep.up)


“Želim da imaju ono što ja nisam”

“Danas evo, Aleksandar je bio izvan škole i Rio izvan vrtića zato što smo išli na Zanzibar. To su stvari za koje ja njima objasnim da ću im moći priuštiti ne poklone, nego iskustva koje ja kao dijete nisam imala, a želim da oni imaju”, pojasnila je, između ostalog, gostujući na konferenciji.

Snimka u kojoj iskreno objašnjava s kakvim se financijskim poteškoćama susretala ubrzo je skupila mnoštvo lajkova i komentara oduševljenih pratitelja.

“Meri je predivna i jedinstvena. Uz to i totalno neisfolirana”, “Jedna je Meri”, “Slažem se, bila sam u istoj situaciji i potpuno razumijem što govori”, “Predivna žena”, pisali su pratitelji ispod objave.

Meri iz Masterchefa progovorila o borbi s teškom dijagnozom: ‘Bojim se što će biti sa mnom’

Sreću pronašla s drugim suprugom

Inače, Meri je majka dvojice sinova, a starijeg Aleksandra dobila u braku s prvim suprugom. Nakon razvoda upoznala je sadašnjeg supruga Juru, a kako je ranije ispričala, dugo joj je trebalo da mu otkrije da ima sina.

Naime, influencerica je priznala kako se bojala njegove reakcije, međutim, on ju je istom ugodno iznenadio, a danas ponosno ističe kako je njezin Jure najbolji otac na svijetu.

“Nikada nije radio razliku između Aleksandra i Ria. Kada pričamo o imovini i nasljedstvu, on sve dijeli jednako između njih”, kazala je tada te da kraj poručila: “Kad vam kažem da je najbolji otac na svijetu, to kažem bez imalo uljepšavanja”.


Komentari