Meri iz Masterchefa progovorila o borbi s teškom dijagnozom: ‘Bojim se što će biti sa mnom’

Natjecateljica showa Meri Goldašić (Foto: Nova TV)

Meri Goldašić javnosti se predstavila u posljednjoj sezoni kulinarskog showa Nove TV ‘Masterchef’. I premda u samoj emisiji nije daleko dogurala, na društvenim je mrežama postala poprilično popularna.

Odgovarajući na pitanja na Instagramu, Meri je otkrila da se kao djevojčica borila s epilepsijom, a jedan ju je pratitelj upitao kako je uspjela s tom dijagnozom dobiti liječničku potvrdu za upravljanje vozilom.

“Ja sam vam položila tek prije tri godine. 2006. sam imala zadnji napadaj, tad sam imala 13 godina, sad imam 31. Dobila sam dozvolu da vozim auto na dvije godine i onda opet na godinu dana ili tako nešto. Položila sam prije dvije, tri godine. Rio je tada imao dvije godine, sad ima četiri”, započela je.

Instagram

‘Nemam muda za to’

Moram svake godine ići na liječnički, EG i dobit potvrdu da sam u redu za vožnju. Ali ja nemam više epilepsiju, pijem antiepileptike zato što se bojim skinut s njih jer imam osjećaj da me oni čuvaju.

Zapravo je to toliko mala doza da je sve u mojoj glavi. Trebala bih se skinuti s tih tableta, ali nemam muda za to. Jer se osjećam dobro i bojim se što će biti. Ali šanse da se to vrati su nikakve i svi mi govore da je sve u redu. Nemam više napadaje pa mogu vozit auto”, pojasnila je.

Andreja boluje od teške bolesti: ‘Dogodilo se na poslu, ne sjećam se ničega do trenutka buđenja u bolnici’



Komentari