Mateo i Izabel su vješto skrivali: Je li Dalić ovime slučajno otkrio kada Kovačićima stiže prinova

Zlatko Dalić komentirao Matea Kovačića (Foto: Damir Krajac / CROPIX/Instagram)

Trudna supruga našeg proslavljenog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića, Izabel Kovačić, po svemu sudeći, sitno broji do poroda.

Naime, 31-godišnja poduzetnica putem svog Instagram profila podijelila je nekoliko fotografija na kojima u prvi plan dolazi upravo njezin poveći trudnički trbuh.

Izabel je na objavljenim fotografijama pozirala ispred ogledala, a odjevna kombinacija, koja je uključivala crnu usku suknju, bijelu majicu, smeđu jaknu te čizme i maramu, dodatno je istaknula njezin trbuh i dala naslutiti kako obitelj Kovačić neće još dugo čekati na dolazak prinove.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli IZAKOVA (@izakova)


Otkrio termin poroda?

Ovome u prilog ide i izjava izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića koji je na današnjem obraćanju novinarima “bacio bubu u uho” kad bi točno drugo dijete bračnog para Kovačić trebalo stići na svijet.

Naime, Dalić se danas obratio novinarima uoči novih utakmica Vatrenih te je ujedno otkrio i kako Mateo Kovačić neće doći na okupljanje.

“Mateo Kovačić neće doći na okupljanje zbog privatnih stvari, nadam se da će ih što prije riješiti i da će sve biti OK”, riječi su izbornika koje su mnogi protumačili kao nagovještaj da će u periodu kad se Vatreni budu okupljali, Mateo biti uz suprugu Izabel koja bi tada trebala i roditi.

Izabel Kovačić pokazala mamu koju vješto skriva od javnosti: Sličnost je nevjerojatna

Najljepši rođendanski poklon

Podsjećamo, nogometaš i supruga su postali roditelji u listopadu 2020. godine kad je na svijet stigao njihov sinčić Ivan. Prvu trudnoću par je tada poprilično dugo skrivao od javnosti i medija, a Izabel je u konačnici rodila u Klinici za ginekologiju i porode u Petrovoj.

Suprugu Matea Kovačića tada je porodila poznata ginekologinja dr.sc. Valena Radošević, a Izabel je rodila za vrijeme dok je Mateo bio u Zagrebu zbog obaveza koje je tada imao s reprezentacijom.

Maleni Ivan na svijet je stigao 13. listopada pa bi ove godine, baš na rođendan, mogao dobiti i najljepši poklon u vidu mlađeg brata ili sestre.


Komentari