Mate Rimac se javio iz inozemstva: ‘Nisam siguran, mogli bi me skratiti za glavu’

Mate Rimac (Foto: Instagram screenshot)

Hrvatski inovator i poduzetnik Mate Rimac, nedavno je bio u središtu javnosti kako zbog predstavljanja svog robo-taksija Verne, tako i zbog razvoda od supruge Katarine Lovrić.

Nakon razvoda rjeđe dijeli detalje iz privatnog života, no nedavno je na društvenim mrežama podijelio neobičan događaj iz Francuske.

Naime, Rimac se slučajno našao usred komunističkog prosvjeda, na što je humoristično reagirao.

Mate Rimac (Foto: Instagram screenshot)

‘Mogli bi me skratiti za glavu’

“Život ponekad zna biti dosta zanimljiv. Kao netko tko radi poprilično skupe automobile, nekako sam se zatekao na komunističkom prosvjedu usred Francuske. Srećom, nema giljotina pa sam još siguran, valjda… Sve ok, živ sam“, napisao je.

Međutim, Rimac nije stao na sarkastičnoj objavi na Instagram, već je odlučio nasmijati i one prisutne, pa je povikao: “Katarina Peović! Jeeej, komunisti!”, spominjući poznatu političarku Radničke fronte.

Nisam siguran koliko je pametno stajati na povišenom. Moglo bi im se učiniti da sam previsoko pa me odluče skratiti za glavu“, nastavio je sa šalama o Francuskoj revoluciji. Ovakav oblik humora karakterističan je za našeg poduzetnika.


Ava napustila Hrvatsku usred obiteljske drame: ‘Morala sam skupiti sve atome snage’

Nema vremena za doručak

Jedan od njegovih ranijih humorističnih komentara odnosi se na doručak koji je probao na benzinskoj stanici u Ljubuškom, a koji je proglasio najboljim doručkom ikad, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Tad je otkrio da mu često nedostaje vremena čak i za pripremu doručka. “Kad bih barem imao samo 20 minuta svako jutro da pripremim ovo. Plus vrijeme za tržnicu da kupim sve to lokalno“, napisao je uz fotografiju doručka koji je uključivao jaja, rajčicu, kivi, smokve i crveni ribizl.


Komentari