Martina Tomčić komentirala dijete svoje kolegice: ‘Sreća da to nije naslijedio od mame’

Martina Tomčić u Supertalentu (Foto: Nova TV)

Operna pjevačica i članica žirija popularnog showa ‘Supertalent’, Martina Tomčić Moskaljov, na svom je Instagram profilu podijelila snimku sina svoje kolegice Maje Šuput, koji je već ranije pokazao da ima talenta za glazbu.

Naime, radi se o snimci koju je Maja prvo objavila na svom Instagramu profilu, a na kojoj njezin sin Bloom pjeva, uz poruku da pretpostavlja kako njezina kolegica Martina sigurno tako zamišlja svoje učenike.

Na njezin komentar zatim se osvrnula Martina. “Jel’ itko može ostati ravnodušan na ovu slatkoću, koja s tri godine ovako intonira?! Još malo pa će Bloom pjevati i kod tete Martine”, poručila je na početku.

Maja Šuput aktivna je na društvenim mrežama (Foto: Instagram)

‘Srećom pa to nije naslijedio’

Nakon toga se Martina odlučila i malo našaliti. “Srećom pa dijete nije naslijedilo glazbeni ukus na mamu!”, napisala je i nakon toga podijelila video u kojem se ona i Maja voze zajedno u automobilu, ali njoj se nije svidjela glazba.

Naime, za razliku od izvedbe malenog Blooma, pjesma u kojoj je Maja tada uživala, ‘Ljiljanino kolo’, Martini se baš se i nije svidjela. “S tobom nikad dosadno”, poručila je Tomčić svojoj kolegici. Podsjetimo, radi se o snimci koje je nastala ranije kada su kolegice išle na snimanje showa ‘Supertalent’, a sve je zapravo započela Maja kada je podijelila snimku na kojoj u automobilu svira opera.

“Kad ideš na snimanje s Martinom Tomčić”, napisala je tada. “Neka se ona ruga. Zapravo sam ja ta koja pati”, našalila se Tomčić uz video u kojem Maja uživa uz ‘Ljiljanino kolo’.


Martina Tomčić zgrožena problemom koji muči brojne Hrvate: ‘Nisu iskazali ni žaljenje’


Komentari