Martina svojim potezom razjarila gledatelje ‘Supertalenta’: ‘Kad će više kraj ovome’

Martina Tomčić (Foto: Nova TV/Screenshot)

U trećoj po redu epizodi nove sezone “Supertalenta” pao je još jedan zlatni gumb.

Dubrovački plesači iz kluba Step ‘n’ Jazz svojom točkom u showu pobrinuli su se da svi budu prisutni u trenutku i da ne razmišljaju ni o čemu drugom, a sve to ih je dovelo do zlatnog gumba koji im je dodijelila Martina Tomčić.

“Plesni klub nama je kao druga obitelj. Želimo privući ljude u našu plesnu obitelj, toliko smo se zbližili. Ova koreografija govori o tome koliko nas društvene mreže obuhvaćaju i koliko se dislociramo jedni od drugih, htjeli bi pokazati koliki je to problem u današnjem svijetu”, rekla je ova ekipa prije svog nastupa u showu Supertalent.

“Dlanovi su mi znojni od uzbuđenja”

Njihov nastup jednako je oduševio publiku u studiju, ali i žiri koji je za isti imao samo riječi hvale. “Ovaj nastup je ponudio dosta novih stvari, moment sa selfijima i mobitelima je stvarno top”, primijetio je Davor dok Martina nije uspjela sakriti uzbuđenje zbog viđenog.

“Dlanovi su mi znojni od uzbuđenja, od cijele ove priče”, kazala je Tomčić koja je dubrovačkim plesačima u konačnici dala i svoj zlatni gumb.


I dok su njezinu odluku u studiju podržali gromoglasnim pljeskom, čini se kako gledatelji pred malim ekranima istom ipak nisu pretjerano oduševljeni. Naime, i ovaj put za mnoge je sporna jedna stvar.

Bilman jednim potezom ‘ponizio’ Maju Šuput: ‘Nije lijepo prijatelju, nije lijepo’

“Ples nije talent, to je vježba”

“Ovo nije talent nego dobro uvježbana skupina i ovo nije za zlatni gumb”, “Opet se njih 60 kolektivno prijavi u grupu pod plesom i naravno zlatni gumb. Kad će više kraj takvom odabiru zlatnog gumba na Supertalentu jer ovo je dno dna… ne bi se čudio da na kraju budu pobjednici. Masu je boljih kandidata koji više zaslužuju zlatni gumb koji su svoje pojedinačne izvedbe daleko bolje izveli, ali neka bude svakome na dušu”, pisali su gledatelji.

“Ples nije supertalent i tjt. To je vježba i vježba. Isto kao što su i ona 2 dečka iz Francuske izveli u 1. točki dana. Prije su oni trebali dobiti zlatni gumb po tome. A plesne grupe dođu s 50 ljudi da im je veća šansa za pobjedu. Trebalo bi ograničiti na najviše 10 ljudi”, uočio je jedan gledatelj.

“Jednom riječju nepravedno prema drugim kandidatima koji su pojedinci…”, “Ovo uopće nije bilo za zlatni gumb, i svake godine isto. Oni očito i ne znaju što je talent pa dijele te zlatne gumbove bez veze. Bilo je boljih kandidata koji su stvarno više od njih zaslužili zlatni gumb. Stvarno bez veze”, “Odlični su bili, ali ovo nije točka za zlatni gumb”, samo su neki od komentara koji se mogu pročitati ispod videa točke koja je osvojila zlatni gumb.


Komentari