Marijana Mikulić se prisjetila prerano preminulog brata Ivana: ‘Vidimo se gore’

Marijana Mikulić (Foto: Instagram/Marijana Mikulić)

Domaća glumica Marijana Mikulić vrlo je aktivna na društvenim mrežama gdje često dijeli poneke detalje i ‘momente’ iz privatnog života. Tako se u najnovijoj objavi prisjetila vrlo joj drage i bliske osobe koja je preminula prije više od dva desetljeća.

Naime, na Instagramu je podijelila fotografiju iz djetinjstva na kojoj se nalaze ona i njezin davno preminuli brat Ivan, kojemu je u opisu objave uputila dirljive i emotivne riječi.

“Zauvijek si tu, u mojim mislima i grudima. Vidimo se opet negdje gore”, napisala je glumica koju na Instagramu prati više od 40 tisuća ljudi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Mikulić (@maremikulic)


‘Slavi on gore, iznad oblaka’

Podsjetimo, ovo nije prvi put da je Marijana otvorila dušu i prisjetila se gubitka svog mlađeg brata. Naime, u veljači je glumica podijelila fotografiju cvijeta tratinčice i podsjetila da bi njezin brat Ivan, da je i danas živ, napunio okruglih 40 godina.

“Već četvrt stoljeća Valentinovo mi nije što je bilo. Moj brat Ivan bi danas slavio 40. Slavi on sigurno, gore negdje iznad oblaka. S babom Šimom koja isto danas ima rođendan. Ja sam danas cijeli dan nikakva”, otkrila je emotivna Marijana u prvom dijelu objave.

“Nisam za ljude i društvo, a moj muž se trudio na sve načine razumjeti sva moja raspoloženja i nijanse izraza lica, i sve napraviti da mi bude bolje. I tako Valentinovo opet ima smisla…”, zaključila je Marijana, a ubrzo su se nanizali komentari ohrabrenja i podrške, kako njezinih priajtelja i kolega, tako i ostalih pratitelja na društvenim mrežama.


Komentari