Marijana Mikulić progovorila o izazovnoj godini pa priznala: ‘Poželjela sam se rastati’

Marijana Mikulić i suprug Josip (Foto: Instagram)

Glumica Marijana Mikulić jedna je od onih koji na društvenim mrežama prikazuju svoju realnu svakodnevicu, bez uljepšava i “ružičastih filtera” na kakve nerijetko nailazimo.

Tako na istima često progovara i o izazovima s kojima se suočava kao supruga i majka, a ne skriva ni kako je iza nje izrazito težak period. Naime, Marijana je proteklih godinu dana u Zagrebu živjela sama s trojicom sinova dok je njezin suprug Josip bio u Njemačkoj na studiju.

U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu iskreno je priznala kako mjeseci razdvojenosti nisu bili nimalo jednostavni, a u nekoliko navrata razmišljala je i o razvodu braka.

Marijana Mikulić o protekloj godini (Foto: Instagram)

Nije bilo jednostavno

“Prodaja stana. Kupnja i renovacija kuće. Upisi u srednju ADHD sina. Paralelno življenje autizma. Muževa stipendija i selidba u Berlin. Godinu dala solo s troje djece… u nedovršenoj kući”, napisala je 42-godišnjakinja te dodala:

“Poželjela se rastat i zatući ga 1000 puta. A sad tako sretna da je tu. Samo da smo svi na hrpi. Zahvalna do Neba i nazad”.

Inače, Marijanin suprug Josip Mikulić je pročelnik katedre za turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a u Njemačku je otišao jer je dobio prestižnu stipendiju u toj državi.


Marijana Mikulić bijesna zbog onog što je mnoge dočekalo na prvi dan škole: ‘Otkud im uopće pomisao’

U braku su od 2005. godine

“Danas je saznao da je dobio Alexander von Humboldt stipendiju. Godinama se želio prijaviti, ali nikada nije bilo pravo vrijeme za ići vani. I evo, prijavio se, i dobio! Nakon toga je ištemao pod u potkrovlju. I svu šutu iznio van. Ja mislim da samo u Hrvatskoj humboltovci ovako žive.

I zato sam sretna da si dobio tu j*** stipendiju. Ovdje si ionako osvojio sve što je moguće (bez stranačke pripadnosti) osvojiti. Ako ne znate, zguglajte koliko Hrvata ikada je dobilo ovu stipendiju!! Čestitam ti mužinjo!! Berlin volimo te i veselimo ti se”, napisala je glumica tada.

Podsjećamo, dvojac je u braku od 2005. godine te imaju trojicu sinova. Njihov najmlađi sin ima dijagnosticiran poremećaj iz spektra autizma, a Marijana svoj glas nerijetko koristi upravo kako bi podignula svijest o izazovima s kojima se ovakva djece, ali i njihovi roditelji, svakodnevno nose.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Mikulić (@maremikulic)


Komentari