Marijana Bana godinama nitko nije vidio u javnosti: Jedna od rijetkih fotki otkriva koliko se promijenio

Marijan Ban i Diktatori. Foto: Nikola Vilic / CROPIX

Legendarni bivši frontmen Daleke obale Marijan Ban slavi 61. rođendan, a tim povodom mnogi su se fanovi prisjetili kako je izgledao na početku karijere i zapitali gdje je i što radi danas.

Ban je prije sedam godina odlučio napustiti Daleku obalu i povući se s glazbene scene te ga se danas u javnosti rijetko viđa.

Marijan Ban (Foto; Duje Klaric)

Rijetka fotografija

Posljednji put kada se pojavio pod svjetlima reflektorima je bilo prošle godine kada je osvojio Porina za životno djelo, a Neno Belan je tom prilikom objavio njihovu zajedničku fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neno Belan (@nenobelan)



“Moj prijatelj i kolega, legendarni Marijan Ban, dobio je Porina za životno djelo, a meni je pripala čast da mu ga uručim u njegovom domu u Splitu, što sam s guštom i napravio. Marijane, hvala ti na tvojim divnim pismama”, napisao je tada Belan.

RIJETKA FOTOGRAFIJA MARIJANA BANA: Povukao se iz javnosti, a evo kako danas izgleda i s kime se druži

Bana je u Dalekoj obali zamijenio Jakša Kriletić Jordes kada se bend ponovno okupio 2019. godine, no raspali su se krajem 2023.

Ban raspad benda nije komentirao. Podsjetimo, Daleku obalu osnovali su Marijan Ban i Boris Hrepić davne 1985. u Splitu, a brojni njihovi hitovi poput Četrnaest palmi i Morske vile pjevaju se i dan danas.


Komentari