Marija Mirković na Melodijama Jadrana predstavila pjesmu ‘Nema, nema’

Marija Mirković (Foto: Goran Matijašević)

Jedna od najaktivnijih domaćih kantautorica Marija Mirković predstavila se pjesmom “Nema, nema” na večeri novih pjesama u Splitu, nazvanoj “Hit ljeta”Usprkos nazivu pjesme, ničega nije falilo njezinom performansu nego baš suprotno – bilo je i više nego dovoljno da oduševi publiku.

“Nema, nema” je još jedna u nizu pjesama koje je Marija sama napisala i uglazbila, a to dosta govori o tome koliko vjeruje u sebe i svoj rad zahvaljujući kojemu je već godinama uspješno na sceni. Autor aranžmana je cijenjeni skladatelj Luka Zima, vrlo poznat po sjajnim aranžmanima i glazbi u domaćoj kinematografiji.

Finalna večer Melodija Jadrana predstavila je čak 23 ranije neobjavljene skladbe različitih glazbenih stilova najpriznatijih autora i izvođača, a možemo reći da se među njima našlo i nekoliko potencijalnih uspješnica uz “Nema, nema” koja bi mogla postati jedna od hitova ljeta 2024. 

“Sudeći po reakcijama ljudi na Melodijama Jadrana, mogu biti zadovoljna. Svi su pjesmu pohvalili, što mi je najveći kompliment. Na kraju dana je bitno kako se publici sviđa, a sviđa im se. Sama pjesma u sebi nosi mali prkos i pobjedu. Pobjedu nad lošim danima, samim sobom i na kraju i priznanje da smo svi ranjivi”, zadovoljno je rekla Makica nakon nastupa.

Marija Mirković (Foto: Goran Matijašević)

Vrlo svestrana i kreativna glazbenica ljeto će nastaviti turnejom i nastupima po obali te regionalnom dijelu Lijepe naše, a već na jesen čeka ju intenzivan rad na novom albumu na kojemu će se zasigurno naći i upravo objavljena pjesma u kojoj je uživala splitska publika.


“Nastupati u ovakvom ambijentu i prostoru uvijek je posebno. Višedimenzionalna vila koju je Meštrović sagradio kao svoj dom s godinama se polako pretvara i u dom glazbe na Jadranu, barem jedan dan u godini. Lijepo je biti dio te priče”, povezala je Marija sjajno ahritektualnu i glazbenu priču festivala. 

Nije iznenađenje što je Marija oduševila na Melodijama budući da je iza nje iskustvo nastupanja na velikim pozornicama, a na publici sada ostaje da uživa u pjesmi “Nema, nema” i tako ju istakne u hit ljeta jer ona ima, ima potencijal za to.

Marija Mirković (Foto: Goran Matijašević)


Komentari