Majina izjava o suprugu Nenadu izazvala reakciju: Komentar koji je dobila nije prošao neprimijećeno

Maja Šuput (Foto: Instagram)

Pjevačica Maja Šuput poznata je po tome da voli na društvenim mrežama objavljivati fotografije iz privatnog života. Najnovija koju je objavila je fotografija na kojoj pozira sa suprugom Nenadom Tatarinovim.

“Mužić po mjeri Instagrama”, napisala je Maja i objavila dvije fotografije na kojima elegantan par pozira. “Pusti Instagram, muž za poželjeti”, prvi je komentar koji je Maja dobila na račun objavljenih fotografija.

Ovog puta se na njezinoj objavi nije našao sinčić Bloom već samo sretni roditelji. Inače, Bloom je prava zvijezda Majinog profila na Instagramu. Nedavno je Maja objavila video na kojem se nalazi Bloom koji imitira način na koji Maja pjeva.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)


Maleni veseljak

Prije toga, Bloom je bio tema komentatora koji su Maji prigovorili da ga feminizira no pjevačica im nije ostala dužna pa je objavila Blooma u društvu Domagoja Vide i napisala: “Dva frajera s najdužim kosicama u Gradu”.

Uglavnom, Maja na Instagramu dokumentira velik dio svojeg privatnog života, a obožavatelji u njega svakako jako vole zaviriti.

Posebno ih vesele smiješni detalji na kojima se vidi maleni Bloom kako zajedno sa svojim roditeljima uživa u zajedničkim trenucima.

Maja Šuput snimila reakciju u automobilu: ‘On se meni ruga, jel ovo moguće’


Komentari