Maji odgovorio kandidat kojemu je psovala: ‘Spomenula si mi majku koju više nemam, mnogo si pogriješila’

Branko Buzov Supertalent (Foto: Screenshot/Nova Tv)

U sinoćnjoj, trećoj epizodi ‘Supertalenta’ gledatelji su imali priliku vidjeti pjevačicu Maju Šuput u izdanju kakvom je nismo često viđali. Naime, na pozornicu showa popeo se Branko Buzov koji se predstavio kao motivacijski govornik, no njegov nastup djelovao je potpuno suprotno na žiri, a Maju je uspio toliko uplašiti i razbjesniti da mu je u jednom trenutku i psovala.

Branko Buzov u Supertalentu (Foto: Screenshot / Nova TV)

‘Lave, ustani, zapni, kreni’, povikao je Buzov pokazujući prstom u pjevačicu, na što je Maja burno reagirala. Ustala se i uz psovke otišla sa svog mjesta.

‘Kaj je ovo? Idi u pi*ku materinu. Ma nemojte me… Gdje je zaštitar? Ja ću zvati policiju’, počela je vikati Maja.

Maja Šuput izgubila kontrolu, psovala kandidatu Supertalenta: ‘Gdje je zaštitar? Ja ću zvati policiju’

‘Ovo nije smiješno, ovo je zastrašujuće i odvratno’

Nakon što se malo primirila, vratila se na svoje mjesto u žiriju i povela žestoku raspravu s kandidatom. ‘Kakvo je ovo ponašanje? Kaj hoćete utjerati strah u mene? Nije fora. Budalaštine su to, ovo nije smiješno, ovo je zastrašujuće i odvratno. Prstom upirati u nekoga? Ovo nije motivacijski ni propovijedanje’, rekla mu je vidno uzrujana Maja i dodala da će biti zahvalna ako ga više nikada ne vidi.


Maja Šuput u Supertalentu (Foto: Screenshot/Supertalent)

‘Mnogo si pogriješila’

Branko je u konačnici dobio četiri ‘NE’ od žirija, a onda se sinoć, nakon emitiranja emisije, o svemu oglasio i putem svog Instagram profila gdje je ujedno odgovorio i Maji na psovke koje su se mogle vidjeti u emisiji.

Branko Buzov (Foto: Instagram/Screenshot)

‘Majo, spomenula si mi majku koju više nemam. Mnogo si pogriješila’, poručio joj je Buzov kojeg na Instagramu prati 25 tisuća ljudi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Branko Buzov | Business (@brankobuzov)

Inače, Branko Buzov autor je knjige ‘Pravilo broj 1’ za koju kaže kako je namijenjena da inspirira porukama koje su vječne, a ne samo tapšanje po ramenu te ujedno da istima promijeni vaš način razmišljanja i pogled na svijet.


Komentari