Maja u Supertalentu ispričala potresnu priču: ‘Specijalci su okružili našu kuću’

Maja Šuput i Maja Ignjac (Foto: Supertalent screenshot)

Večerašnji Supertalent bio je pun iznenađenja, uzbudljivih i smiješnih trenutaka, no nitko nije dirnuo emocije žirija i publike poput Maje Ignac, koji je prije nastupa ispričala svoju tešku životnu priču.

Usprkos teškom životu Maja nije gubila nadu ni vjeru koja joj je kako kaže dala snagu i volju da ustraje i da radi na svojim talentima. ”Volim svirati, plesati, pjevati i slaviti Boga jer je Bog imao plan za mene i Bog je ovo sve znao, i zbog njega mi se promijenio život, i zbog njega mi se dogodilo ovo što mi se dogodilo”, ispričala je prije nastupa.

Kod svojih bioloških roditelja sam živjela do svoje 11. godine, bilo je teško, jako je bilo teško. Živjeli smo u maloj kućici, nije to niti toliko bitno, sad da nismo imali vodu za piti, da se okupamo i to, već je najveći problem bio kod nas maltretiranje i zlostavljanje, moje mame i mene”, podijelila je bol s kojom se suočila u djetinjstvu.

Maja Ignac (Foto: Supertalent screenshot)

‘Staviti djecu pred tebe i to je kao štit’

“Ja pamtim svaki trenutak koji sam tamo doživjela. Kad sam drugima rekla da imam doma nasilje i da ga proživljavam, drugi su rekli da je kod Roma to normalno – nije normalno jer to nije normalno”, skupila je dovoljno hrabrosti da ispriča.

”Znam po mom primjeru dok sam bila doma koji štit je imala moja majka, staviti djecu pred sebe i kao to je štit, nije to štit, jer taj čovjek udara i dijete i tebe, dijete može umrijeti. Dok su došli policajci, to jest specijalci su došli okružiti našu kuću, ja sam bila mirna jer sam znala da idem na dobro. Otišla sam u udomiteljsku obitelj, udomitelji, makar nisu moji roditelji, ali kao da jesu, oni se brinu o meni. I danas se sjećam kad sam na sebi imala bijelu, čistu haljinu, jer nikad to nisam doživjela, osjećala sam se sigurno, osjećala sam ljubav. Ja nisam nikad imala rođendansku tortu, kad smo pekli torte, to je bilo nešto najljepše. Želja mi je da isto jednog dana budem udomiteljica i pomognem toj djeci”, ispričala je o svom teškom djetinjstvu.

Maja je započela nastup, no ubrzo ga je prekinula zbog treme koja ju je preplavila. Zatim su joj dali da popije malo vode i odmori, nakon čega se vratila na pozornicu i pokazala svoj moćan glas.


Tomčićka pobjegla s pozornice Supertalenta: ‘Ovu Martinu treba izbaciti’

Pjesmu je posvetila teti

Žiri je bio oduševljen i potresen. ”Ta količina pogleda koju si ti upućivala prema nama sa željom da dobiješ potvrdu da si dobra je bila toliko dirljiva. Ja nisam više znala kako da ti se smiješim na koji način, da kimam glavom, meni se jako sviđa način na koji pjevaš i emocija”, poručila joj je Martina.

Maja je otkrila da je pjesmu posvetila svojoj teti koja joj je kao druga majka. Šuput je pohvalila pjesmu i rekla da je tekst iznimno težak. ”Mislim da smo svi osjetili da je ovo jedna priča koju ti pričaš”, za kraj joj je rekla Šuput.


Komentari