Maja Šuput se pohvalila uzbudljivim vijestima: Dugo su to skrivali od javnosti

Maja Šuput (Foto: Instagram)

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu se pohvalila uzbudljivim vijestima.

Naime, s glazbenikom Sandijem Cenovom snimila je pjesmu pod nazivom ‘Opasna kombinacija’.

Pjesma govori o dvoje zaljubljenih, ali zauzetih ljudi koji zajedno čine opasnu kombinaciju, a za koju su zaslužni Neno Ninčević kao autor teksta te Miro Buljan koji potpisuje glazbu i aranžman.

“Htio sam samo Maju”

“Kada sam prvi put čuo pjesmu Opasna kombinacija, dogodila mi se ona poznata kemija u vidu trzanja veselih nožica, koje same od sebe love ritam”, rekao je Sandi.

“Nakon svega nekoliko minuta shvatio sam da je pjesma idealna za duet i istog trena pomislio na Maju. Rekao sam Miri Buljanu da želim Maju i nikog drugog, ako neće Maja, otpjevat ću je sam. Hvala Bogu, Maja je odmah pristala i eto nam ljetnog veselja uz opasnu kombinaciju”, pojasnio je glazbenik.


Inače, spot je režirao bosanskohercegovački redatelj glazbenih spotova Haris Dubica koji je naglasio kako mu je bilo izuzetno zadovoljstvo surađivati s Majom i Sandijem jer su se pokazali kao glumački talenti.

Maja Šuput objavila fotografiju Blooma pa ‘bocnula’ hejtere: Jednom rečenicom im očitala lekciju

Obožavatelji oduševljeni ovom suradnjom

Također, uz Maju i Sandija u spotu se pojavljuje i Aldin Tucić Tuca koji je inače profesionalni glumac.

“Drag projekt u kojem sam i sam uživao, pa se nadam da će se i publika toliko zabaviti sa spotom kao i mi na snimanju”, poručio je Tucić.

Očekivano, brojni obožavatelji s oduševljenjem su dočekali ovu vijest pa su Majinu objavu o istoj zasuli komentarima: “Wow”, “Jedva čekam poslušati”, “Predobri ste”.


Komentari