Maja Šuput se pohvalila lijepim vijestima: Bloom je ovo jedva čekao

Maja Šuput (Foto: Duje Klaric / CROPIX)

Poznata domaća pjevačica Maja Šuput vrlo je aktivna na društvenim mrežama na kojima dijeli brojne trenutke iz svog poslovnog i privatnog života. ‘Zvijezda’ njezinih objava često je i sinčić Bloom kojeg je dobila u braku s Nenadom Tatarinovim.

Inače, maleni Bloom je u ožujku ove godine proslavio treći rođendan. Također, Maja je ranije ovog ljeta pokazala kako njezin Bloom uživa u društvu bake te u različitim ljetnim aktivnostima sa svojim roditeljima.

Ipak, nakon veselog ljeta došlo je vrijeme za neke nove izazove, o čemu je Maja svoje pratitelje obavijestila putem storyja na Instagramu. Pjevačica se tako pohvalila da je trogodišnji Bloom krenuo u vrtić. Podijelila je fotografiju na kojoj nasmijan drži natpis ‘prvi dan vrtića’.

Prvi dan vrtića (Foto: Instagram screenshot)

‘Kako je on mene počastio’

Podsjetimo, Maja je na Instagramu krajem kolovoza objavila neobičan razgovor s Bloomom tijekom doručka. “Kako on mene počasti osebujnim razgovorom za doručak”, napisala je Maja uz video u kojem Blooma pita kako je spavao.

“Ti smrdiš”, odgovorio je Bloom Maji na pitanje o tome kako je spavao. “Ja smrdim? Jesi ti to meni rekao da ja smrdim? Zašto? Gdje ja smrdim?”, upitala je Maja na što joj se Bloom nasmijao.

“Hvala ti Bloom, uživaj u ostatku doručka”, našalila se Maja, a nakon toga je Blooma još jednom upitala kako je spavao. “Kao svinja”, odgovorio joj je Bloom uz osmijeh. Objava je tada izazvala mnoštvo reakcija Majinih pratitelja koji su bili oduševljeni takvom ‘domišljatošću’.


Maja pokazala što je Bloom napravio na odmoru: ‘Prekrižit će nas ovi iz hotela’


Komentari