Maja Šuput pohvalila se sinom, pratitelji joj zamjerili jednu stvar: ‘Ali ove nanule su vrh, kidam’

Maja Šuput (Foto: Instagram)

Popularna pjevačica Maja Šuput najpoznatija je po svojoj dobroj energiji te nastupima i koncertima koje često održava. Također, Maja je aktivna na društvenim mrežama gdje često dijeli trenutke iz svog privatnog života, a njezin sinčić Bloom uvijek ukrade najviše pažnje.

Tako je Maja ovaj put na Instagramu objavila njegove preslatke fotografije pa istaknula vrline njezinog sina.

“Ja sam svoj najveći hit već napravila. Najpozitivniji, najvedriji i najslađi hit mog života. Btw, kad smo već kod hita, onaj u obliku pjesme i to brutalne, nove pjesme stiže vam u ponedjeljak”, napisala je u opisu objave, a brojni pratitelji odmah su krenuli komentirati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)


‘Ove nanule su vrh’

“Baš je slatka”, “Majo rodi si curicu, imam osjećaj da njega pretvaraš u curicu odijevanjem, duga kosa. On je jedan prelijepi dečko“, “Ali ove šlapice, kidam”, “Ove nanule su vrh”, “Hit hitova će biti kada Bloom postane dječak”, “Predivno dijete, uvijek veseo i radostan”, Presladak je”, pisali su pratitelji.

Inače, iako su Bloomu tek tri godine, dječak od najranije dobi pokazuje da je veseljak na mamu. Tako se u brojnim Majinim objava može vidjeti kako Bloom pjeva i pleše, a nedavno je i žustro navijao za našeg predstavnika na Eurosongu.

Kako je pjevačica tad otkrila, iako su bili na putu za Španjolsku, mališan je u avionu cijelo vrijeme slušao ‘Rim Tim Tagi Dim’.

Tina iz Braka na prvu šokirala priznanjem: ‘Ne čujem se s njima niti smo se družili tijekom snimanja’


Komentari