Maja Šuput otkrila što krije od sina Blooma: ‘On u većini slučajeva nema pojma’

Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram screenshot)

Popularna pjevačica Maja Šuput nedavno je gostovala u HRT-ovoj emisiji ‘Kod nas doma‘ koja je započela novu sezonu. Naime, Maja je tijekom razgovora u emisiji otkrila detalje iz svog privatnog života sa sinčićem Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinovim.

Voditeljica emisije, Iva Šulentić, Maju je upitala kako podnosi odvajanje od sina, na što je Maja ponudila zanimljiv odgovor. “Ja radim po noći tako da ja idem od doma tek kada on ide spavati. I dođem nazad dok on još spava. Tako on u većini slučajeva nema pojma da sam ja bila vani. Samo ono što je kod mene drukčije jest što se ja ujutro pretvaram da sam odmorna pa se dignem kad i on. Što znači da nisam spavala pa idem dalje u dan i navečer na svirku. Drugi ljudi bi vjerojatno odspavali, ali ja ne”, objasnila je Maja.

Također, Maja je nakon toga odgovorila na pitanje o tome koliko energije ima. “Pa imam, konj sam. Pardon, imam energije. Imam to super vrijeme za njega jer zapravo uopće nema pojma da je mama otišla raditi. Iako kad navečer odem ranije pa tata kaže da je mama išla pjevati, onda on mene pita drugi dan jesam li pjevala i ja kažem da jesam. On upita ‘zašto’. Zašto je sve sada, to je ta riječ”, našalila se Maja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kod nas doma (@kodnasdoma_hrt)


‘Popravi mi i najgori dan’

Inače, Maja je vrlo aktivna na društvenim mrežama na kojima često objavljuje obiteljske trenutke sa sinčićem Bloomom i suprugom Nenadom. Podsjetimo, Maja je nedavno podijelila video svog trogodišnjaka dok uživa u vožnji automobilom, a pritom je i zapjevao pjesmu koja je počela svirati na radiju.

“Njegova interpretacija popravi mi i najgori dan”, poručila je Maja tada uz video, a njezina je objava izazvala mnoštvo pozitivnih reakcija. “Preslatak je, mali pametni miš”, “Njegov osmijeh čini da se svi osjećamo bolje”, “Bloom je mala komedija”, navodili su pratitelji ispod videa.

Također, jedna je Majina pratiteljica predložila da bi Bloom trebao imati poseban profil na društvenim mrežama. “Razočaram se kad otvorim tvoj profil i ne vidim njega, baš se razočaram. Bez uvrede ali Bloom je Bloom. Slatkiš najslađi, presmiješni”, napisala je.

Maji Šuput od jutra pristižu čestitke, ima razloga za sreću: ‘Danas slavim’


Komentari